Zanimivosti

Najboljše potencialne kriptovalute za nakup v 2024

Oglasno sporočilo
15. 3. 2024, 11.22
Posodobljeno: 15. 3. 2024, 15.40
Deli članek:

Medtem ko so najbolj znane kriptovalute, kot sta Bitcoin in Ethereum, že doživeli rast brez primere, pa je na tem področju veliko novih kriptovalut z neizkoriščenim potencialom. V tem vodniku so predstavljene najboljše možnosti za vlagatelje za leto 2024.

Katere so najboljše potencialne kriptovalute za nakup v 2024?

Spodnji seznam ponuja hiter vpogled v 5 najboljših potencialnih  kriptovalut, ki jih lahko kupite danes:

  1. Green Bitcoin - Kriptokovanec, ki zagotavlja okolju prijazno alternativo, ponuja sistem, ki temelji na PoS, s predvidenimi nagradami, pri čemer poudarja svojo zavezanost k trajnosti in sodelovanju z vlagatelji.

  2. Smog - Na novo predstavljen memecoin na temo zmaja ponuja 42-odstotni letni donos (APY) za vlagatelje ter želi izriniti Doge z mesta vodilnega meme kovanca. 

  3. Sponge V2 - Ta nova predprodajna kriptovaluta se ponaša z visokim letnim donos za staking in inovativno funkcijo "stake-to-bridge", ki na trgu vzbuja precejšnje zanimanje. Skoraj 27 % njene celotne ponudbe je namenjene za predprodajo.

  4. Meme Kombat - Uvaja boj med memi, ponuja stabilen 112-odstotni letni donos in različne možnosti stav, kar je zanimivo za navdušence nad memi. 

  5. Bitcoin Minetrix - S svojim pristopom Stake-to-Mine obljublja preglednost, varnost in visoke letne donose. Predprodaja je zbrala več kot 3,1 milijona dolarjev in ponudila 30 tisoč dolarjev vreden airdrop.

Pregled najboljših potencialnih kriptovalut za naložbe v letu 2024

Na tem trgu je za trgovanje na voljo več kot 20.000 žetonov, zato je iskanje najboljših sredstev v nastajajočih kriptovalutah lahko izziv.

Vlagateljem priporočamo, da opravijo lasten skrbni pregled v zvezi z izbranim kripto projektom, njegovo ekipo razvijalcev in dolgoročnimi ambicijami, kot je opisano v beli knjigi.

Najboljša razporeditev kriptoportfelja običajno vključuje mešanico najboljših nastajajočih kriptovalut.

1. Green Bitcoin: Okolju prijazna kriptovaluta z napovedanimi zaslužki za prve podpornike

Za navdušence nad Bitcoinom je Green Bitcoin privlačna alternativa, ki jo odlikuje uporaba mehanizma soglasja PoS (Proof-of-Stake). Ta inovativni pristop zagotavlja bistveno večjo energetsko učinkovitost, saj porabi le 34 Wh v primerjavi z osupljivimi 1 173 000 Wh pri Bitcoinu ter presega porabo energije pri BCH in BSV. Green Bitcoin, ki je pozicioniran kot okolju prijaznejša možnost na področju kriptovalut, predstavlja priložnost za zgodnje sprejetje v fazi predprodaje po ceni 0,3 USD.

V okviru priprav na Green Bitcoin predprodajo so namenili 40 % celotne zaloge žetonov, dodatnih 17,50 % pa je namenjenih povečanju prepoznavnosti projekta, 10 % vzdrževanju likvidnosti trgovanja, 5 % pa je namenjenih nagrajevanju sodelovanja skupnosti. Preostalih 27,50 % zaloge GBTC je namenjenih spodbujanju udeležencev, ki sodelujejo pri dejavnostih stavljenja.

Za povečanje uporabnosti in stabilnosti GBTC projekt uporablja edinstven model za staking, ki udeležencem omogoča, da zastavijo svoje žetone v fazi predprodaje. Poleg tega namerava projekt v prihodnjih mesecih uvesti sistem nagrajevanja na podlagi predvidevanja, pri katerem lahko udeleženci predvidevajo in zaslužijo nagrade na podlagi svojih napovedi nihanja cene Bitcoina. Ta napredni pristop ne le izboljšuje funkcionalnost Green Bitcoina, temveč udeležencem ponuja tudi dodatno možnost za morebitne nagrade.

Obiščite predprodajo Green Bitcoin

2. Smog – Nov memecoin na temo zmaja ponuja 42-odstotni letni donos (APY) za vlagatelje

Smog je nov memecoin, ki temelji na platformi Solana in je hitro pritegnil pozornost zaradi svojega ambicioznega cilja "največjega SOL Airdropa vseh časov".

Vzbuja veliko zanimanja potencialnih vlagateljev, saj se je po prvi objavi povečal za kar 4700 %. Hitra rast skupnosti žetona Smog, ki se v tako kratkem času ponaša z več kot 35.000 člani, ga uvršča na prvo mesto v areni meme kovancev. S tako močno podporo skupnosti je $SMOG pripravljen, da postane prevladujoča sila, ki lahko preseže pričakovanja vlagateljev in v letu 2024 doseže odlične rezultate.

Vlagatelji, ki imajo v lasti $SMOG, nestrpno pričakujejo skokovit porast njegove cene in si obetajo znatne donose na svojo naložbo. Kar zadeva napovedi cen za leto 2024, strokovnjaki iz panoge predlagajo različne možnosti. Medtem ko bi se lahko najnižja vrednost gibala okoli 0,0019 dolarja, povprečna projekcija določa, da bo žeton Smog vse leto stal približno 0,014 dolarja. Najbolj optimistične napovedi pa predvidevajo, da bi se lahko vrednost $SMOG do konca leta povzpela na najvišjo vrednost 0,1 USD.

Takšne pozitivne napovedi so skupaj s špekulacijami o morebitni uvrstitvi na borzo Binance v bližnji prihodnosti še povečale zanimanje vlagateljev za žeton Smog ($SMOG), zaradi česar je ta postal privlačna naložbena priložnost.

Obiščite predprodajo Smog

3. Sponge V2 – Nova predprodajna kriptovaluta se ponaša z visokim letnim donos za staking in inovativno funkcijo "stake-to-bridge"

Sponge V2, ki je bil prvotno predstavljen kot Sponge V1 v začetku leta 2023, je doživel eksplozivno 100-kratno rast, kar je njegovo tržno kapitalizacijo dvignilo na 100 milijonov dolarjev. Z začetno zagonsko ceno 0,000025 USD se je vrednost Sponge V1 od takrat skokovito povečala in trenutno trguje po 0,0005080 USD, kar pomeni izjemno povečanje za več kot 220 % v zadnjih dveh tednih.

Na podlagi tega zagona želi ekipa, ki stoji za Sponge V2, doseči še večjo eksponentno rast s ponujanjem okrepljenih spodbud, spodbujanjem večje skupnosti in uvajanjem dodatnih uporabnih funkcij.

Pomembna značilnost Sponge V2 je inovativni model "stake-to-bridge", ki olajšuje razdelitev žetonov novim in obstoječim vlagateljem. S tem mehanizmom lahko imetniki prvotnih žetonov Sponge V1 zastavijo svoje imetje, da si prislužijo novo izkovane žetone Sponge V2 pred njihovim uradnim začetkom in uvrstitvijo na vodilne centralizirane borze kriptovalut (CEX). 

Poleg tega lahko udeleženci ekosistema Sponge V2 med kampanjo "buy and stake" pridobijo dodatne nagrade s spremenljivim letnim donosom (APY). Za tiste, ki jih zanima ta inovativni projekt, lahko s pridružitvijo njegovi hitro rastoči skupnosti na Telegramu in Twitterju pridobijo dragocen vpogled. 

Obiščite predprodajo Sponge V2 

4. Meme Kombat ($MK) – Uvaja boj med memi, ponuja stabilen 112-odstotni letni donos in različne možnosti stakinga

Meme Kombat ($MK) vstopa na področje kriptovalut kot nedavno predstavljena digitalna valuta, ki uporabnikom ponuja inovativno platformo za sodelovanje v bitkah memov. V nasprotju s tradicionalnimi predplačili, ki se običajno vrtijo okoli ene same ikone mema, Meme Kombat izstopa po tem, da vključuje več memov v bojnih scenarijih, od Doge proti Pepe do Floki proti Wojack in še več. Ta edinstveni pristop, ki izkorišča velikansko število sledilcev teh memov, razlikuje igro Meme Kombat od podobnih iger.

Kot kovanec ERC20 PoS se Meme Kombat ponaša s 112-odstotnim donosom iz vložkov, kar uporabnikom zagotavlja stalen vir donosov v celotnem obdobju predprodaje. Pomembno je, da imajo uporabniki možnost, da svoje žetone namenijo za vložke ali sodelujejo v bojnih stavah, kar omogoča prilagojene strategije upravljanja sredstev.

Meme Kombat se zavzema za preglednost in se ponaša z ustanoviteljem, katerega identiteta je odprto dostopna na platformah družbenih medijev. Poleg tega je projekt opravil obsežno revizijo pametnih pogodb pri družbi Coinsult, ki zagotavlja celovitost in varnost njegovega delovanja. Pri razdelitvi žetonov je 50 % namenjenih za predprodajo, 30 % za vložke ter po 10 % za likvidnost DEX in nagrade skupnosti, skupaj pa je na voljo 120 milijonov žetonov $MK.

Meme Kombat je s svojim edinstvenim konceptom in vse večjo podporo skupnosti potencialno donosna naložbena priložnost, saj bi po nekaterih domnevah lahko prinesla znatne donose, od 10- do 100-kratne, če se bodo tržni pogoji ugodno razporedili in če bodo obstoječe meme skupnosti usmerjene vanj.

Obiščite predprodajo Meme Kombat

5. Bitcoin Minetrix – S svojim pristopom Stake-to-Mine obljublja preglednost, varnost in visoke letne donose

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) je revolucionarni projekt, ki temelji na Ethereumu in si prizadeva za revolucijo v rudarjenju bitcoinov v oblaku v smeri bolj trajnostne prihodnosti. Velika podpora skupnosti, ki jo dokazuje hitro zbiranje sredstev v višini več kot 3,1 milijona USD v enem mesecu, poudarja obetavno vizijo platforme.

V nasprotju z okoljsko obremenjujočo naravo tradicionalnega rudarjenja Bitcoinov in s tem povezanimi tveganji denarnih pogodb uvaja Bitcoin Minetrix inovativni model "Stake-to-Mine". Ta mehanizem uporabnikom omogoča, da vložijo žetone $BTCMTX za pridobitev netržnih rudarskih kreditov, ki se ob porabi uporabnikom nagradijo z Bitcoini. Ta model ne le zmanjšuje morebitna tveganja goljufij, ki so neločljivo povezana z rudarjenjem v oblaku, temveč ponuja tudi trajnostno pot za rudarske dejavnosti.

Poročilo Bitcoin Minetrixa poudarja njeno zavezanost preglednosti in osredotočenosti na uporabnika ter izpostavlja integrirano nadzorno ploščo, ki zagotavlja celovit pregled rudarskih dejavnosti uporabnikov. Ta uporabniku prijazna nadzorna plošča, ki je dostopna na namiznih in mobilnih platformah, ponuja vpoglede, kot so moč hashanja in nabrano rudarsko dobroimetje, kar izboljša splošno izkušnjo uporabnikov.

Ker se okoljska zavest še naprej povečuje, se Bitcoin Minetrix pojavlja kot ustrezna alternativa, ki sprejema zeleni pristop k rudarjenju v oblaku. Ta odmik od konvencionalnih energetsko intenzivnih postopkov postavlja Bitcoin Minetrix kot glavno izbiro za ekološko ozaveščene navdušence nad kriptovalutami in se usklajuje z razvijajočimi se trajnostnimi standardi v industriji.

Obiščite predprodajo Bitcoin Minetrix

Med najboljšimi predprodajami kriptovalut v letu 2024 so Smog, Sponge V2, Bitcoin Minetrix, Meme Kombat in Green Bitcoin. Vsaka od teh kriptovalut predstavlja edinstvene lastnosti in priložnosti za vlagatelje, ki iščejo donosne naložbe v kriptovalute.

Pri izbiri kriptovalut za naložbe je pomembno, da vlagatelji opravijo lasten skrbni pregled in se seznanijo z dolgoročnimi ambicijami vsakega projekta. S pravilno razporeditvijo kriptoportfelja, ki vključuje najboljše nastajajoče kriptovalute, lahko vlagatelji izkoristijo priložnosti za donosne naložbe v hitro rastočem svetu kriptovalut.