Zanimivosti

Menjajte znamko, ne življenjskega sloga!

Oglasno sporočilo
9. 2. 2023, 13.19
Posodobljeno: 23. 2. 2023, 13.33
Deli članek:

Hiter skok v trgovino za okusno in še ugodno kosilo? Ja, itak!

Kaj boste kuhali danes? Vam je zmanjkalo idej? Poleg odličnega recepta za okusno jed vam ponujamo tudi nasvet, kako kupiti kakovostne sestavine po ugodnih cenah – vse to na enem mestu.

Poskusite nekaj novega

Kaj bo danes za kosilo? Privoščite si krepko in okusno jed. Priporočamo dušeno govedino po naše. Po sestavine skočite v Spar, kjer boste našli skupno več kot 7700 izdelkov Sparovih znamk* za vsak okus in žep.

Že poznate prednosti Sparovih znamk? Navajamo razloge, zakaj jih je pametno kupovati. V našem letaku ter na Sparovi kulinarični spletni strani Jedel bi pa poiščite recepte za ostale odlične jedi. Dober tek!

Na Sparovem portalu Jedel bi najdete recepte za vsak okus in žep.

Ste za prihranek denarja?

S krepkim kosilom, ki se pozimi še posebej prileže, ne morete zgrešiti, izbrati je treba le kakovostne sestavine. Ja, mogoče jih je kupiti tudi po ugodni ceni? V Sparu! 

S Sparovimi znamkami lahko prihranite! Izdelki SPAR trgovske znamke so preverjeno kakovostni ter poleg tega občutno cenejši od priznanih znamk.Z izdelki SPAR trgovske znamke**, med katerimi jih je kar 176 prejelo oznako »Odlična kakovost«, dobite kakovost priznanih znamk za tretjino ceneje*. Odlična izbira, če želite kupovati kakovostno in ugodno obenem.   

Ste za bogato izbiro?

V Sparu najdete kar 47 linij lastnih blagovnih znamk*, med katerimi boste našli kakovostne izdelke za vsak okus in žep.

Znotraj linije S-Budget najdete več kot 500 izdelkov, ki vam zagotavljajo preverjeno kakovost po diskontnih cenah*, SPAR trgovska znamka** ponuja kakovost priznanih znamk za tretjino ceneje*. Privoščite pa si lahko tudi vrhunske okuse za vsakdanje razvajanje z izdelki ekskluzivne linije SPAR Premium, med katerimi so tudi SPAR Premium izdelki Michelinovih chefov. Poskusite še ostale Spar znamke.

YT video: https://youtu.be/BDazlq_rklY

Ste za prihranek časa?

Kaj je boljše, kot kakovost v paketu z ugodno ceno? Kakovost v paketu z ugodno ceno v eni trgovini! Ker vse, kar potrebujete, najdete pod eno streho, boste pri vsakem nakupu Sparovih znamk poleg denarja prihranili tudi svoj dragoceni čas. Ja, itak - Spar!   

* Več na www.spar.si

**Pod SPAR trgovsko znamko spadajo Kakovostna znamka SPAR, SPAR Super, Lovely in Splendid.