Zanimivosti

Si želite, da vas kralj modne fotografije, Tibor Golob, fotografira s kraljem mobilne fotografije, Huawei Mate 50 Pro?

Oglasno sporočilo
7. 11. 2022, 14.32
Posodobljeno: 11. 11. 2022, 14.58
Deli članek:

Prijavite se in morda boste ravno vi in vaša družina tretji vikend v novembru pozirali pred Huawei Mate 50 Pro mobilno kamero, za katero bo stal vrhunski Tibor Golob, ki je fotografiral že mnoge svetovne zvezde. Huawei se je namreč odločil eni družini podariti set vrhunskih družinskih fotografij. Vemo, da ste si to vedno želeli, zato si več o tem preberite spodaj in se hitro prijavite!

Huawei je ponovno več kot presenetil ter dokazal, da je kralj mobilne telefonije. Huawei Mate 50 Pro prinaša tehnične izboljšave, kot sta 50-milijonska zadnja kamera ali fizično nastavljiva zaslonka, obenem pa ne bodo razočarali niti ko gre za dostop do vrhunskih aplikacij. Huawei se namreč zaveda, da so življenjska sila mobilnih naprav, saj pokriva vse od prostočasnih dejavnosti, zabave, informiranja in komunikacije.

Huawei Mate 50 Pro bo popolnoma vsakega uporabnika navdušil z naprednimi sklopi kamer, med katerimi izstopa 50-milijonska glavna kamera z 10-stopenjsko fizično spremenljivo zaslonko na intervalu med f/1,4 in f/4,0. Pametno prilagajanje zaslonke istočasno zagotovi, da je zajem svetlobe pri samodejnem načinu usklajen s prizorom in scenarijem fotografiranja, medtem ko imate v ročnem načinu možnost prilagajanja globinske ostrine. Če povzamemo, to je telefon, s katerim Huawei v fotografiji aboslutno presega konkurenco.

Fotografije so neverjetno lepe, čiste, barve so popolne - a vseeno je marsikomu dobrodošel podatek, da ima Mate 50 Pro že vdelan zelo kakovosten lasten urejevalnik, dodatne aplikacije pa lahko poiščete prek trgovine AppGallery in aplikacije Gspace, ki odpira vrata še več aplikacijam, vključno z Googlovimi. Tam pa se odprejo nebesa – dostop do različnih filtrov, prilagajanja svetlosti, kontrasta, nasičenosti, ostrine in celo odstranjevanja neželenih elementov.

Sedanjost so tudi vsakodnevna, takojšnja komunikacija tako v zasebnem kot v poslovnem svetu. Vrhunske aplikacije, kot sta tudi Viber in Telegram, bodo uporabniki Huawei Mate 50 Pro našli v trgovini AppGallery. Prav tako vas tam čakajo Snapchat, Tiktok, Instagram in ostali.

Do fotografiranja s Tiborjem Golobom le v nekaj korakih

Huawei se je v duhu vrhunskih novosti, katere najdete strnjene v dizajnersko dovršenem mobilnem telefonu Huawei Mate 50 Pro, odločil eni družini podariti set vrhunskih družinskih fotografij, katere bo Tibor Golob posnel z mobilnim telefonom, ki je zasluženo dobil naziv “kralj mobilne fotografije”, Huawei Mate 50 Pro.

Zakaj Tibor Golob?

Ker je Tibor kralj modno - komercialne fotografije. Pred njegovim objektivom so se v letih zvrstili Špela Grošelj, Nina Pušlar, Natalija Verboten, Helena Blagne, Jan Plestenjak, Pixie Lott, Naomi Campbell in drugi.

Kako se potegujete za nagrado, katero ste si že dolgo želeli?

Preprosto, do 14.11. se lahko prijavite preko tega obrazca. Le tako bo med vsemi prijavljenimi morda zmagovalna družina ravno vaša.

Fotografiranje s Tiborjem in Huawei Mate 50 Pro bo potekalo tretji vikend v mesecu novembru, o lokaciji pa bomo družino obvestili zasebno.

Ne čakajte, to bo nora izkušnja!

S prijavo dovoljujete podjetju Sidera d.o.o., Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, da za namene promocije podjetja Huawei Technologies Co., Ltd., uporabi vaše podatke ter fotografije in sicer za PR objave v tisknih in spletnih medijih v Sloveniji ter na digitalnih platformah tako Sidere d.o.o. kot tudi Huawei Technologies Co., Ltd.