Noč čarovnic se bliža

Video s 14,5 milijona ogledov: Niso mogli verjeti, kaj vidijo na sosedovem dvorišču

E. J.
11. 10. 2022, 14.10
Posodobljeno: 11. 10. 2022, 16.21
Deli članek:

Posnetek tega prizora, ki ga je družina Apple delila na svojem TikToku, je zbral 14,5 milijona ogledov in ogromno všečkov, ljudi pa najbolj zanima, kako jim je to uspelo?

TikTok posnetek zaslona
Kako jim je to uspelo, se sprašujejo ljubitelji grozljivk in množično obiskujejo nenavadno inštalacijo.

Ameriška družina, ki se ukvarja z izdelavo rekvizitov, se je za noč čarovnic odločila poustvariti legendarni prizor iz ameriške znanstvenofantastične televizijske serije Stranger Things, ko Max lebdi na pokopališču. 

Uporabniki TikToka in ljubitelji noči čarovnic so celo prišli na ogled in objavljali videoposnetke neverjetnega prizora, ki zagotovo pritegne pozornost, saj ni vidnih žic ali nosilcev in deluje realistično.

Izdelava je trajala 1500 ur

Družina Apple je povedala, da so potrebovali 1500 ur, da so na svojem dvorišču poustvarili prizor Upside Down, za zvesto upodobitev prizora pa so uporabili različne materiale, pa tudi okrasili preostanek dvorišča. Poleg Maxa so na dvorišču še Alien, Predator in Pennywise.

Inštalacijo so odprli za javnost in jo čez dva dni zaprli, ker so bili deležni kritik in očitkov sosedov, da »na sosesko usmerjajo negativno pozornost in ogrožajo otroke«.

Pred dvema dnevoma so se oglasili oglasil na svojem Facebooku in povedali, da so načrtovali odstranitev rekvizitov, a zaradi ogromne podpore, ki so jo prejeli, trenutno pavzirajo in se pogajajo s policijo in sosesko, da bi lahko ohranili neverjetno inštalacijo.

»Ne bomo dovolili, da bi en nori sosed pokvaril zabavo vsem neverjetnim družinam in oboževalcem Stranger Things, ki so nas obiskali. Prosimo, preložite svoj obisk, če lahko, želimo, da se prah poleže,« so zapisali.