Zanimivosti

Jesen na Obali

Oglasno sporočilo
27. 9. 2022, 10.00
Posodobljeno: 7. 10. 2022, 13.34
Deli članek:

O dopustu vsi razmišljamo kot o kraju kjer vsak član družine najde nekaj zase in kjer se vsi počutijo razvajane in odpočite.

O kraju, ki ponuja številna izhodišča za doživetja in oglede, bogate zajtrke in pestro ponudbo lokalno pripravljene hrane. Sanjamo o pogledu na morje, ki je tako blizu, da njegov vonj čutimo iz hotelske sobe, sprehodih ob urejeni plaži in kolesarskih izletih, ki nudijo nepozabne razglede. To je kraj, kjer se spočijejo oči, telo in um. Če se v opisu najdete, bo jesenski oddih v hotelih Lifeclass Portorož, dosegel svoj namen. Tokrat še bolj ugodno kot sicer!

Začutite veter v laseh

Slovenska obala ponuja številne iztočnice za kolesarske izlete. Sečoveljske in strunjanske soline ter njuna krajinska parka, Portorož, Piran in Izola so najbolj znane postojanke. Poleg njih pa je še istrsko zaledje, ki nas s svojim šarmom popelje v druge čase.

Med osupljive morske zalive, klife, vinograde in živo pisane zaledne vasice. Tod boste našli nešteto kolesarskih poti, primernih za družinski izlet ali zahtevnejši kolesarski podvig. Če boste med potjo postali lačni ne skrbite. Prijazni domačini na številnih turističnih kmetijah bodo poskrbeli, da se boste okrepčali z domačim olivnim oljem in svežimi lokalnimi jedmi.

Ali ste vedeli?

Act-Ion Hotel Neptun je prvi hotel z najbolj celovito ponudbo za kolesarje na Obali. Tu rekreativni, ljubiteljski in profesionalni kolesarji najdejo vse za aktivni oddih na blagodejnem mediteranskem zraku.

Vzdrževanje, čiščenje in hranjenje koles ter prilagojena prehrana za športnike sta samo del široke ponudbe tega hotela.

Preverite posebno ugodno ponudbo hotelov LifeClass tukaj.

Več na: +386 5 692 90 01, booking@lifeclass.net

Edinstvena jesenska ponudba hotelov LifeClass

Topla jesen ob morju je pravi čas za odkrivanje skritih kotičkov slovenske Istre. Prijetne temperature, topla jesenska jutra, čas kulinaričnih praznikov in trgatev ter sprehajalne poti na katerih občudujemo naravo v njenih vsemogočnih barvah.

Avtor: Jaka Ivančič

Večeri, ki sledijo dnevnim aktivnostim so kot nalašč za sprostitev ob masaži, negi obraza, bazenih s termalno vodo ali oddihu v Sauna Parku, ki s svojo bogato ponudbo razvaja z različnimi savnami, ledeno jamo in Kneipp kopeljo. Ljubitelji gastronomskih užitkov in lokalnih vin bodo svoje večere lahko preživljali ob sezonskih jedeh Istrian bistro & Tapas bara, Spuntina in hišno pripravljenih sladicah Cafè Centrala. Pssst! V pripravi so posebno slastne, jesensko obarvane sladice v katerih bodo kraljevale fige, pinjole, jabolka, hruške, med, konjak in ostale dobrote.

Torta jabolko in pinjole

Rezina gozdni sadeži in kostanj

Torta oreh, figa in mascarpone

Pohitite v Portorož in si zagotovite svojo!