pametna ura

Prilagodite Huawei WATCH GT 3 Pro svojemu slogu

Oglasno sporočilo
3. 6. 2022, 10.42
Posodobljeno: 3. 6. 2022, 10.49
Deli članek:

Pametne ure pridobivajo na priljubljenosti zaradi vsestranskosti in množice zelo uporabnih funkcij. Kljub temu pa se nekateri še vedno sprašujete, ali jo je primerno nositi tudi ob bolj formalnih priložnostih. Nove pametne ure Huawei WATCH GT 3 Pro razrešijo vse morebitne dileme.

Huawei
Pametne ure Huawei WATCH GT 3 Pro ne odlikuje le izredna tehnologija, temveč tudi izredna estetika.

Izbirate lahko med dvema modeloma, ki se poleg velikosti razlikujeta še v materialu, iz katerega je ohišje. Kljub temu pa obe nudita še celo vrsto možnosti personalizacije. Zato smo vam pripravili pet nasvetov, kako boste z uro vedno v stilu.

Nasvet 1: Izberite svojo različico

Pametne ure Huawei WATCH GT 3 Pro ne odlikuje le izredna tehnologija, temveč tudi izredna estetika. Večja različica (46 mm) je čudovito in hkrati vrhunsko oblikovana s sodobnim pridihom ob upoštevanju tradicije prejšnjih generacij. Kakovost uporabljenih materialov je vidna že na prvi pogled. Močno in hkrati lahko ohišje iz titana z izredno lepim 3D zaključkom je zasnovano, da vzdrži preizkus časa, medtem ko je zaslon zaščiten s plastjo safirnega stekla, trdnim skoraj kot diamant.

Še posebej unikatna pa je manjša (43 mm) ura, ki jo odlikuje ohišje iz keramike. Navdih zanjo so oblikovalci našli v Botticellijevi mojstrovini Rojstvo Venere, ki ga je opaziti v zlatem ali srebnem valovito oblikovanem robu okoli zaslona podobnemu robu školjke, na kateri stoji Venera. Majhna podrobnost, ki je uro spremenila v umetniško delo.

Huawei
Močno in hkrati lahko ohišje iz titana z izredno lepim 3D zaključkom je zasnovano, da vzdrži preizkus časa, medtem ko je zaslon zaščiten s plastjo safirnega stekla, trdnim skoraj kot diamant.

Verjetno ste razumeli razliko med obema urama. Večja je oblikovno prilagojena moškim in manjša ženskam. Ne glede na to pa se v funkcijah niti malo ne razlikujeta.

Nasvet 2: Spremenite videz z zamenjavo paščka

Za vsako uro sta na voljo dve različici. Pri večjem modelu lahko izberemo različico s silikonskim paščkom, ki je zaradi trpežnosti ter odpornosti na vodo in znoj primernejša za preživljanje prostega časa. Pašček iz titana pa je primernejši za bolj formalne priložnosti.

Ravno tako sta na voljo dve različici nove ženske pametne ure s keramičnim ohišjem. Seveda se ji najlepše poda pašček iz enakega materiala. Medtem pa je mehak in udobnejši usnjeni pašček primernejši za manj formalne priložnosti. Ko greste s prijatelji na večerjo, ali med oddihom za konec tedna. Huawei je v Sloveniji pripravil ekskluzivno sodelovanje z umetnico ustvarjanja z usnjem Evo Brezigar poznano kot Evil Eve. Izdelala je 5 unikatnih paščkov iz najboljšega usnja.

Nasvet 3: Redno prilagajate številčnico

Vsaki uri lahko zamenjamo pašček. Pametne pa omogočajo še nekaj več. Spreminjanje digitalne številčnice oziroma obraza ure, s katerim ravno tako poudarimo svoj slog in dosežemo, da izstopimo iz množice.

Huawei
Za vsako uro sta na voljo dve različici.

V keramični Huawei WATCH GT 3 Pro bomo našli tudi kanček modernosti pomešan s klasičnim dizajnom, s petimi popolnoma na novo oblikovanimi številčnicami z vključenimi animiranimi cvetovi. Zjutraj so njihovi popki zaprti, potem se počasi odprejo in cvetijo, da se kot rože na vrtu ali bližnjem travniku, zvečer spet zaprejo. Zanimivi sta še najmanj dve zbirki. »Večnost« (Eternity) združuje nebesna telesa in rimske številke s srebrno ali safirno modro prevladujočo barvo. Zbirka »Fantomske lunine faze« (Moon Phase Phantom) pa izžareva skrivnostnost in veličastnost spreminjanja luninih faz na nočnem nebu.

Za večjo različico nove pametne ure z ohišjem iz titana sta primerni zbirki »Vanguard Knight«, ki kreativno združuje mehanske podobe z rimskimi številkami, ali »Mechanical Mystery« s prikazom tehnične kompleksnosti strojev za vse, ki uživate v prefinjenem in okusnem dizajnu.

Nasvet 4: Zdrav um v zdravem telesu

Danes središče pametnega ekosistema velikokrat predstavljajo pametni telefoni. Na tem področju je Huawei v zadnjem času močno okrepil ponudbo, in sicer z modeloma Huawei P50 Pro in Huawei P50 Pocket. Njima pa se pridružujejo še druge pametne naprave, ki olajšajo vsakdanje življenje. Najprej so tu pametni telefoni Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serij Huawei WATCH GT 3 Pro, Huawei Watch GT 3 in Huawei Watch GT Runner ter monitorja MateView in MateView GT.

Na videz ne vplivajo samo izbrana oblačila in modni stil, temveč tudi odnos do okolja in splošno počutje. Razpoloženje in energija, ki jo oddajate, namreč vpliva, kako vas dojemajo drugi. Vredno si je zagotoviti odmerek pozitivnih čustev z zdravo dozo hormona sreče (endorfin), ki ga telo sprošča ob telesnih vadbah. Ukvarjanje s športnimi dejavnostmi je hkrati odlična priložnost za spoznavanje praktičnih plati »mode«.

Pametna ura Huawei WATCH GT 3 Pro nudi številne funkcije spremljanja zdravja, do katerih lahko vedno dostopate na zaslonu ure ali preko aplikacije Zdravje na pametnem telefonu. Sposobna je natančnega spremljanja srčnega utripa, nasičenosti kisika v krvi (SpO2), stresa in spanja. Nadgrajena tehnologija Huawei TruSeen 5.0+ z višjo natančnostjo 24 ur na dan spremlja srčni utrip. Medtem tehnologija TruSleep 2.0 spremlja faze, dihanje in srčni utrip med spanjem ter poda oceno kakovosti spanja za vsako noč posebej. Uporabnice se boste razveselile funkcije spremljanja menstrualnega cikla s pravočasnimi opozorili.

Nasvet 5: Izberite dejavnost, ki vam najbolj ustreza

V sklopu beleženja dejavnosti Huawei WATCH GT 3 Pro nudi več kot 100 športnih načinov, od katerih je kar 18 profesionalnih. Med njimi sta popolna novost način prostega potapljanja in trening golfa. Poleg tega nudi prilagojene načine vadbe na podlagi telesne pripravljenosti in navad uporabnika.

Pametne ure so namenjene zbiranju in hranjenju raznovrstnih podatkov. Huawei WATCH GT 3 Pro ni izjema, toda sposobna je še veliko več. Tudi svetovanja. Na podlagi zbranih podatkov namreč pripravi prilagojen načrt za izboljšanje telesne moči in vzdržljivosti. Seveda pa nikar ne pozabite preveriti srčnega utripa in drugih z zdravjem povezanih podatkov, ki pomagajo izboljšati splošno telesno počutje ali celo pravočasno zaznati morebitne zdravstvene težave.

Pametna ura Huawei WATCH GT 3 Pro lahko deluje samostojno, vendar jo boste večinoma uporabljali povezano s pametnim telefonom. Pri tem je pohvalno, da je združljiva z vsemi napravami s sistemom Android ali iOS.