težave aristokracije

Kaj je mučilo nekdanjo ženo katarskega princa?

R.T.
1. 6. 2022, 13.46
Posodobljeno: 1. 6. 2022, 14.05
Deli članek:

V nedeljo je španska policija na na njenem domu mrtvo našla 46-letno Kasio Gallanio, nekdanjo ženo katarskega princa Abdelaziza Al-Tanija. Policisti so v stanovanje vstopili po tem, ko jih je v Franciji živeča hčerka obvestila, da mati že dalj časa ne vrača klicev.

Twitter / Al Bawaba node
Kasia Gallanio je ločena živela v Španiji.

Kot je znano, je Gallania ležala mrtva v postelji in ni kazala znakov nasilja, ko so jo našli. V novici, ki so jo objavili pri Associated Press, so bile enako skrivnostne tudi ugotovitve avtopsije, saj naj ta ravno tako ne bi pokazala na nenaravne vzroke za smrt. Vendar pa se glede tega različne novice o dogodku razlikujejo.

V Britanskem Independent so na primer včeraj poročali o dodatni preiskavi, ki naj bi kot vzrok smrti navedla zastrupitev s preveliko količino mamil. Ravno tako poročajo o njenih preteklih težavah z depresijo in alkoholizmom.

V ZDA rojena princesa Poljskega rodu se je s 73-letnim Al-Tanijem, stricem katarskega Emirja, poročila leta 2004. Imela sta tri otroke, za katere pa se je po ločitvi skoraj deset let odvijala bitka za skrbništvo. Gallanio je nekdanjega moža med drugim obtožila spolne zlorabe enega od njunih otrok, kar pa je Al-Tani zanikal. Otroci z njim že več let živijo v prestižnem delu Pariza. Ali so jih od matere ločile njene težave z alkoholizmom, ali pa je vanj zaradi izgube otrok šele zašla, pa novice o njeni smrti prepuščajo domišljiji bralcev.