Zanimivosti

Boste med prazniki gledali božične klasike ali se podali v svet iger?

Oglasno sporočilo
15. 12. 2021, 08.00
Posodobljeno: 15. 12. 2021, 08.23
Deli članek:

Že veste katerih filmov nikakor ne izpustite za letošnje praznike?

Bodo klasični božični ali nekoliko bolj nenavadni za ta čas, morda kak akcijski, grozljivka? Vas morda čakajo serije, ki si jih želite že dolgo ogledati, pa nikakor ni časa? Med prazniki se bo gotovo našel čas za marsikaj, kar sicer ostaja na spisku želja.

Izjemna tehnologija Neo QLED ali Lifestyle serija televizorjev

vas v nobenem primeru ne bosta pustila razočarana.

Televizor za vsak način življenja

Je na vašem spisku želja morda tudi nov televizor, s katerim bi bili užitki ob gledanju najrazličnejših vsebin še večji? Če je odgovor, da potem ste na pravem mestu. Naj vam predstavimo nekaj razlogov, zakaj vas bodo televizorji Samsung serije Lifestyle navdušili. Trojka The Frame, The Serif in The Sero so res izjemni televizorji, ki prostor nadgradijo in ga obogatijo. Prilagajajo se prostoru in življenjskemu stilu uporabnika. Nudijo izjemno sliko in visoko kakovosten zvok, zato so trenutno res najboljša izbira na trgu. Vam je všeč umetnosti, eleganca in prefinjenost, ali ste si bolj blizu s svojim mobilnim telefonom in razmišljate kako super bi bilo imeti še večji ekran. Za vsakega se nekaj najde in popolnoma prilagodi vašemu življenjskemu slogu.

Revolucionarna Neo Qled tehnologija

LED v imenu QLED poznamo že dolgo časa. Kaj pa se skriva v čarku Q. Oznaka pomeni Quantum Dot tehnologijo in gre za inovativen način prikaza barv zaslona LCD. Neo QLED predstavlja kvantne pike v nano velikosti, ki omogočajo 100-odstotni obseg barv v vsem, kar gledate, tudi v najsvetlejših in najtemnejših prizorih. V teh je običajno težko videti vse detajle, kar je lahko zelo moteče. Profesionalna Quantum Matrix tehnologija prinaša izjemno zmanjšanje prekomerne osvetljenosti slik z natančno osvetlitvijo globlje črnine, polne podrobnosti, za kar gre zahvala našim drobnim inovativnim Quantum Mini LED.

Še več zmag s Neo QLED

Tehnologija QLED ne zaseda vodilnega mesta le med ljubitelji televizije, filma in glasbe pač pa jo obožujejo tudi igralci iger. Samsung je posebej zanje razvil kopico tehnologij, ki igranje dvignejo na povsem novo raven.

Super ultraširokokotni pogled GameView ponuja širok pogled na celotno dogajanje, tudi z razmerjem 21:9 in 32:9, kot ga ponujajo zasloni, narejeni posebej za igranje iger.

Motion Xcelerator Turbo+ tehnologija dodatno izboljšana jasnost gibanja, saj podpira ločljivost 4K pri tekoči osveževalni hitrosti 120Hz, kar pomeni izjemno razločnost gibov. Freesync Premium Pro - QLED pa je bil narejen za igranje iger z visoko intenzivnostjo.

Praznična promocija

Izberite enega od izbranih neverjetnih modelov Neo QLED, saj ob nakupu dobite še popust od 100 € naprej na izbor izdelkov in programov za igranje iger.

Ugodnost velja ob nakupu izbranih modelov Neo QLED od 1. 12. 2021 do 31. 12. 2021, celoten seznam modelov, za katere velja ugodnost, pa lahko najdete tukaj.