Zanimivosti

Najpametnejši likalnik na svetu

Oglasno sporočilo
15. 11. 2021, 07.06
Deli članek:

Philipsove parne postaje veljajo za najpametnejše, najhitrejše in najzmogljivejše likalnike, ki omogočajo najboljšo izkušnjo likanja in popolne rezultate. Kar 94 % uporabnikov je likalnike označilo kot najpametnejše, ki so jih kdaj koli uporabili. Kaj je tako posebnega na njih?

Parne postaje so izjemno lahke in povsem enostavno drsijo po oblačilih. Ker so tako lahkotne, je tudi navpično likanje s paro izjemno enostavno. Tako boste brez problema likali še tako občutljiva oblačila, kot so svilene bluze in oblačila, ki jih je težko likati, kot so npr. suknjiči. Pametni senzor DynamiQ natančno ve, kdaj in kako se likalnik premika ter tako zagotavlja zmogljiv izpust pare, ko ga najbolj potrebujete.

Če ste se odločili za nakup novega likalnika, si po vsej verjetnosti želite, da bi ta vedno deloval kot nov. Tu nam pogosto zagode vodni kamen. Na našo srečo imajo Philipsovi pametni likalniki sistem Easy De-Calc Plus, ki vas bo opomnil, kdaj morate odstraniti vodni kamen. Vse, kar morate storiti je to, da obrnete gumb in delci vodnega kamna bodo odplavali stran, likalnik pa bo spet pripravljen na delo.


Kdor išče, ta najde

Ali še vedno iščete najhitrejši način za likanje srajc? Parne postaje v primerjavi z likalniki lahko proizvajajo do kar dvakrat večjo količino neprekinjenega izpusta pare, kar likanje napravi še hitrejše. Omogoča namreč enostavno likanje in je nemudoma pripravljen. Ali ste vedeli, da lahko s parno postajo prihranite do kar 30 minut na teden? Tako vam bo ostalo nekaj več prostega časa, ki ga lahko namenite svojim najbližjim. Pa so res pomislili na prav vse, kajne?


Z vrhunskimi parnimi postajami Philips nikdar ne boste prežgali nobene tkanine. Naprave lahko celo z navzdol obrnjeno likalno ploščo pustite na oblačilih in likalni deski. Ja, prav ste prebrali! Oblačila nikdar ne bodo prežgana in se tudi ne bodo svetila. Zagotovljeno.

Parna postaja ima 1,8-litrsko posodo za vodo, zato boste lahko zlikali zvrhan koš perila, preden jo bo treba ponovno napolniti. Vodo lahko dolijete kadarkoli vam srce poželi, najsi bo to med likanjem brez prekinitve dela ali pa na samem začetku.

Vrhunski likalnik je obvezna oprema vsakega gospodinjstva. Ker se Philips tega dobro zaveda, je samo za vas, cenjene stranke izdal najzmogljivejše in najhitrejše parne postaje na svetu z izjemno lahkimi likalniki in pametnimi samodejnimi izpusti pare za neverjetno priročnost. Vse to, sam zato, da bi vi lahko hitreje in preprosteje dosegli popolne rezultate in da bodo vaši najljubši kosi dalj časa ostali kot novi.