Zanimivosti

Ti 3 triki vam bodo pomagali, da opravite ugodnejši nakup

Oglasno sporočilo
9. 9. 2021, 11.00
Posodobljeno: 9. 9. 2021, 14.31
Deli članek:

Ste tudi vi pri nakupovanju varčni in iščete nove načine, kako privarčevati? Za vas smo izbrskali nekaj trikov, ki vam bodo pomagali opraviti ugoden nakup.

1. Nakupujte s kartico zvestobe

Prav vsaka kartica zvestobe je drugačna – nekatere nam ponujajo takojšnji popust, z nekaterimi lahko koristite posebne kupone, spet druge pa ponujajo oboje in še več. Vsem pa je skupno eno: kartice zvestobe nam prinašajo številne ugodnosti in popuste, ki jih v običajni ponudbi ni mogoče dobiti. Ravno zato vam svetujemo, da si uredite kartico zvestobe, saj so včasih izdelki znižani celo za 50 ali več odstotkov!

S SPAR plus kartico poleg nižjih cen dobite še 10 % popust na nakup nad 30 €, ki velja vsak konec tedna in velja tudi za akcijsko znižane izdelke, tedensko pa prejmete še 25 % popust na izdelek po izbiri.

2. Pripravite nakupovalni seznam in poiščite posebne ponudbe

Z nakupovalnimi seznami v trgovini prihranite veliko časa, izognete pa se tudi nakupovanju stvari, ki jih ne potrebujete. Pred nakupom lahko opravite »mini raziskavo« in poiščete trgovino, kjer so vedno na voljo ugodnosti, pri tem pa se pozanimajte tudi o ponudbi trajno znižanih izdelkov, ki znižane cene zagotavljajo za daljše obdobje. Prav tako v trgovini sledite ugodnim ponudbam, ki so na policah označene s posebnimi oznakami.

Več kot 2000 trajno znižanih izdelkov najdete v Sparu, izdelki pa so trajno znižani do konca leta 2021. V Sparu pa poiščite tudi izdelke z oznako »Nikjer ceneje«!

-

V Sparu nudijo več kot 500 izdelkov S-BUDGET, veliko izmed njih pa se ponaša s senzorično oceno »odlična kakovost«, ki jo podeljuje Biotehniška fakulteta.

3. Izberite izdelke trgovskih znamk

Ob obisku trgovine najbrž opazite, da so v ponudbi tudi lastne znamke trgovcev, ki so navadno cenejše od ostalih. A to ne pomeni, da so izdelki slabše kakovosti. Dejstvo je, da marsikdo ne ve, da izdelke trgovskih znamk proizvajajo priznani proizvajalci, med katerimi so številni slovenski.

Za še več ugodnih ponudb preverite Sparov letak »Zanesljivo ugoden nakup«, ki je aktualen le še do torka, 14. 9. 2021!

Zdaj smo vam zaupali nekaj trikov za ugodnejši nakup, vi pa jih lahko preizkusite še danes.
Splača se.