Zanimivosti

V ALEJI povrnejo predšolske nakupe in navdušujejo s turnirjem ulične košarke

Oglasno sporočilo
25. 8. 2021, 22.14
Posodobljeno: 25. 8. 2021, 22.14
Deli članek:

Ob novem šolskem letu so v najsodobnejšem nakupovalnem središču od 23. avgusta, pa vse do sobote, 28. avgusta, pripravili posebno nagradno igro – prislužite si lahko »petke« in »desetke« oz. darilne bone za 5 in 10 evrov.

ATP Pierer
ALEJA je najsodobnejše nakupovalno središče v Sloveniji.

Na ALEJINI info točki v prvem nadstropju središča predložite račun v znesku najmanj 50 evrov iz katere koli trgovine ali lokala v ALEJI, prevzemite bon v višini 5 evrov in z izpolnjenim letakom sodelujte tudi v nagradnem žrebu za darilne bone Desetak v skupni vrednosti kar 500 evrov. »Petko« lahko unovčite za kulinarično in kavarniško druženje v vseh gostinskih lokalih v središču: mehiški restavraciji Imperio Mexicano, kitajski restavraciji Han, pizzeriji in ošteriji Chianti, restavraciji Chuty’s, restavraciji Vino in Ribe, restavraciji Lars & Sven, restavraciji BOUL, McDonald's ter v kavarnah Zvezda, Teta Frida, Caffe DeLUXE in Neo Cafe. Restavracije in kavarne so od ponedeljka do sobote odprte do 22.30. Ob nedeljah lahko restavracije obiščete do 17.30, kavarne pa do 21.30.

V nagradni igri si lahko prislužite darilne bone za 5 ali 10 evrov.

Konec tedna, v soboto, 28. avgusta, in nedeljo, 29. avgusta, pa bo v ALEJI vse v znamenju košarke. Na ALEJI SKY bo potekal kvalifikacijski turnir ulične košarke 3 na 3 za osnovnošolce in srednješolce, ki se bo oba dneva pričel ob 11.00. V septembru se bodo najboljše ekipe s kvalifikacijskih turnirjev, ki bodo potekali v Ljubljani, Mariboru in Celju, pomerile med seboj na velikem finalnem turnirju na Kongresnem trgu v Ljubljani. Prijavnine na dogodek ni, je pa na www.aleja.si treba predhodno izpolniti prijavnico. Mladi košarkarji, povabite prijatelje, pokažite svoje košarkarske spretnosti in uživajte v igri.

Konec tedna bo v ALEJI vse v znamenju košarke.