Zanimivosti

Kupite takoj, plačajte pa po obrokih – s kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM

Oglasno sporočilo
23. 6. 2021, 15.39
Posodobljeno: 23. 6. 2021, 15.41
Deli članek:

Pandemija nam je sicer res spremenila življenja, a topli dnevi nas še vedno zvabijo na prosto in zaradi njih nam misli uhajajo tudi k načrtovanju letnega dopusta. Če so nam nakupi hrane, oblačil, modnih dodatkov, zabavne elektronike, celo pripomočkov za dom in hišne ljubljenčke prek spleta postali povsem običajni, bomo letos najverjetneje tudi počitnice ali krajši oddih rezervirali kar iz udobja lastnega doma. Na tak način se izognemo vsem nenujnim stikom, opravljanje rezervacij in nakupovanje prek spleta pa je tudi zabavno, saj lahko pri izbiri in odločitvi sodeluje celotna družina.

Za plačilo spletnih nakupov so odlična izbira  plačilne kartice Visa Nove KBM, saj jih sprejema večina spletnih trgovin. Komitenti Nove KBM lahko kartico Visa z odloženim plačilom uporabljajo tudi kot obročno kartico, zato je ena kartica dovolj za vse, kar potrebujete: plačilo nakupa si lahko odložite ali pa ga plačate na obroke.

Kaj omogoča kartica Visa z odloženim plačilom Nove KBM?

Uporabljate jo lahko na dva načina:

  1. Omogoča vam  odloženo plačilo, pri katerem znesek poravnate šele v naslednjem mesecu, in sicer na dan, ki ga sami izberete: 8., 18. ali 28. v mesecu, kakor vam najbolj ustreza glede na vaše prihodke.
  2. Če si aktivirate še storitev Varnostni SMS, pa lahko strošek večjega nakupa razdelite na 2 do 12 obrokov in si tako stroške razporedite čez vse leto. Na obroke lahko razdelite zneske v vrednosti od 50 do 5.000 evrov in s tem razbremenite svoj mesečni proračun.

In kako deluje obročno plačilo?

  1. Po opravljenem nakupu prejmete varnostno SMS-sporočilo, na katero odgovorite v eni uri.
  2. V sporočilo zapišete želeno število obrokov.

Na obroke lahko delite plačila v fizičnih in spletnih trgovinah, tako doma kot v tujini. Nič se vam ni treba dogovarjati s trgovcem, ni vam treba hoditi v banko, vse lahko uredite sami, z SMS-sporočilom. Prav tako pri plačilih na obroke ne plačate nobenih obresti na obroke, temveč  le strošek obroka, ki znaša fiksnih 1,40 evra ne glede na znesek obroka.

Ekskluzivni popusti in ugodnosti Nove KBM

Kot imetnik kartice Visa Nove KBM ste deležni tudi ekskluzivnih ugodnosti in popustov, zaradi katerih je nakupovanje še prijetnejše. Ti so še dodaten razlog, zakaj je za svojo plačilno kartico pametno izbrati kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM.

Kupujte na obroke in sodelujte v nagradni igri

In zakaj bi se prav zdaj odločili za naročilo kartice Visa z odloženim plačilom? Ker se do 15. 9. 2021 z vsakim obročnim nakupom s kartico Visa Nove KBM z odloženim plačilom uvrstite v žreb za glavno nagrado 1.000 EUR ter stranski nagradi 500 EUR in 300 EUR. Več obročnih nakupov pomeni večjo možnost za osvojitev nagrade.

NA NAGRADNO IGRO

Enostavno do kartice

Naročilo kartice je enostavno. Oddajte svoje podatke in naši prijazni svetovalci bodo v najkrajšem možnem času navezali stik z vami. Kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM lahko naročite tudi v najbližji poslovalnici Nove KBM in na vseh rednih poštah v Sloveniji, v spletni banki Bank@Net, mobilni banki mBank@Net ali po telefonu 080 17 70.

NAROČITE KARTICO