Zanimivosti

Ana Klašnja priznava, da se za vsakim dobrim konjem ne praši

Oglasno sporočilo
14. 6. 2021, 16.21
Posodobljeno: 14. 6. 2021, 16.21
Deli članek:

Ženska, mama, partnerica, balerina, umetnica, športnica, žirantka, gospodinja. Vse to je Ana Klašnja, ne nujno v tem vrstnem redu. Ženska, ki nadvse uspešno krmari med vsemi naštetimi vlogami, si uspešno postavlja prioritete, ki se spreminjajo glede na življenjsko obdobje. Sama pravi, da je zaljubljena v svojo družino, v delo in umetniško ustvarjanje – a enako zaljubljena je tudi v čist in urejen dom.

Za Ano se praši veliko bolj kot za dobrim konjem, saj živi življenje pravega dirkalnega konja. Priznava, da ima obveznosti velikokrat preveč, zato vse proste trenutke z največjim veseljem preživi s svojo družino in se ji takrat tudi popolnoma posveti. Ob tako dinamičnem ritmu življenja zadnja leta gospodinjska dela in bremena vsakodnevnih opravil z veseljem preloži na gospodinjske pomočnike, ki jim je rutinsko delo v veselje in zabavo. »iRobot je verjetno edini, ne le dober, temveč odličen konj, za katerim se ne praši,« nam pove v smehu. Doda, da je iRobot Roomba i3+ edini gospodinjski pripomoček v preobleki robota, ki se mu ne bi mogla odreči, saj ji prav sleherni dan prihrani dragocen čas, ki ga preživi s svojo družino.

»Odkar sem mama, sem še toliko bolj občutljiva na čistočo tal, saj je sinova igralna površina praktično celotno stanovanje. Roomba je presegla moja pričakovanja, saj očisti tudi robove in droben prah, ki me še posebej moti. Očarala pa me je tudi s svojo ustrežljivostjo, saj se je prilagodila našemu načinu življenja in tla očisti takrat, ko nas ni doma,« navdušeno pripoveduje Ana.

Odločna in uspešna ženska, kot je Ana, ve, da po zvezdah posežeš le s trdim delom in vztrajnostjo, prirojena nadarjenost pa se bo razcvetela le, če bo imela pogoje za rast - brez trdega dela rezultatov ni, je prepričana. Zato Ana vztraja pri trdem delu in vsakodnevni vadbi, čiščenje tal pa prepušča iRobotu Roomba i3+. »Čišenje tal je edino gospodinjsko opravilo, ki od mene ne zahteva niti najmanjšega napora – upravljam jo prek aplikacije iRobot app – in tukaj se delo zame konča. Tako zelo preprosto, da se na sesanje spomnim le na vsakih 60 dni, ko izpraznim košek z umazanijo.«

Za Ano je popoln vsak dan, ko ima brezhibno čista tla – saj le takrat lahko brez slabe vesti dobesedno odpleše v svež dan, poln novih dogodivščin.