Zanimivosti

Tega letos pred odhodom na počitnice ne smete pozabiti

Oglasno sporočilo
31. 5. 2021, 10.32
Posodobljeno: 31. 5. 2021, 10.33
Deli članek:

Spremenjene zdravstvene okoliščine vplivajo tudi na naše predpočitniške aktivnosti. Če smo se še pred letom dni zaradi racionalizacije stroškov počitnic brez večjih pomislekov odpovedali turističnemu zavarovanju, je zdaj, zaradi nenehno spreminjajočih se pogojev za potovanja, smiselno nekaj časa nameniti tudi temu vidiku priprav na naše počitnice. Navsezadnje si želimo dopust brez stresa, kajne?

V Novi KBM prisluhnejo potrebam svojih strank in se nanje odzivajo, zato so svoji ponudbi življenjskih, premoženjskih, zdravstvenih in nezgodnih dodali še turistična zavarovanja. Ker produkte razvijajo in nadgrajujejo na način, da strankam obisk poslovalnice več ni potreben, je tudi turistično zavarovanje mogoče skleniti prek spleta. Če se boste poslužili te enostavne, hitre in 24 ur dnevno dostopne možnosti sklenitve turističnega zavarovanja, boste pogodbo prejeli kar na svoj elektronski naslov.

Katero turistično zavarovanje izbrati?

Izbira paketa turističnega zavarovanja je odvisna od vaših potreb – potujete za dalj časa, potujete s celotno družino ali sami, seveda pa je izbira odvisna tudi od tega, kam potujete. V Novi KBM zagotavljajo pregledne, uporabne in koristne informacije kar na njihovi spletni strani, kjer z nekaj kliki izveste, kar vas zanima, naredite primerjave paketov, ki so vam zanimivi, in na tak način izberete tistega, ki najbolje ustreza vašim počitniškim potrebam.

Kritje stroškov v primeru covida-19

Prednost vseh paketov turističnih zavarovanj, ki jih ponuja Nova KBM, je kritje stroškov v primeru, da na počitnicah, na katere ste se odpravili do vključno 31. 8. 2021, zbolite za covidom-19. Pri sestavljanju storitev, ki jih krije turistično zavarovanje, so pri Novi KBM preigrali vse scenarije poteka bolezni, zato vsi paketi vključujejo različne storitve, zaradi katerih je odhod na zaslužen dopust še bolj brezskrben.

V Novi KBM vam do 30. 6. 2021 v okviru posebne ponudbe na letno premijo turističnega zavarovanja priznajo še 15 % popusta, zato se splača čim prej pregledati ponudbo in izbrati paket, ki najbolje ustreza vam in vaši družini.

Varno poslovanje tudi na dopustu

Ob prihodu na izbrano počitniško destinacijo se običajno sprostimo, zaradi neprevidnosti pa lahko zlahka postanemo žrtev goljufov. V Novi KBM so mislili tudi na vaše varno poslovanje na počitnicah, zato so pripravili koristne nasvete, ki jih velja upoštevati, da bodo počitnice zares brezskrbne, namenjene novim doživetjem in ustvarjanju edinstvenih spominov.