Zanimivosti

NI ŽARA? NI PROBLEMA! TO JE ODLIČNA IDEJA ZA SPONTANE PIKNIKE

Oglasno sporočilo
27. 5. 2021, 14.51
Posodobljeno: 31. 5. 2021, 09.10
Deli članek:

Če vas v lepih dneh namesto žara na domači terasi kličejo dogodivščine v naravi, to ne pomeni, da morate biti prikrajšani za odličen piknik. Berite naprej, za vas imamo odlično idejo …

… žar za enkratno uporabo! Žar bo poskrbel, da si boste lahko spontan piknik privoščili kjerkoli si to zaželite; naj bo to ob poležavanju na plaži s prijatelji, med odpravo v hribe z družino ali pa na zmenku v naravi v družbi vaše boljše polovice – možnosti je toliko, kolikor imate idej za druženje na prostem!

Na žaru za enkratno uporabo lahko povsem preprosto pripravite vsa živila popolnoma enako, kot bi jih na navadnem žaru in si tako druženje ob žaru priredite tam, kjer vam poželi srce. V nahrbtnik spakirajte vaše najljubše dobrote za žar, ne pozabite pa tudi na omake, zelenjavo, kruh in ostale priloge, ki bodo vaš piknik še popestrile.

Zelo pomembno pa je, da ste pri uporabi žara za enkratno uporabo previdni in upoštevate navodila proizvajalca za varno rokovanje z njim, predvsem pa da ga po končani pripravi jedi dobro pogasite. Ob tem pa seveda ravnajte odgovorno in po uporabi in učinkovitem gašenju žar za enkratno uporabo odnesite v smeti, oziroma, če ste na kakšnem odmaknjenem hribu, pospravite nazaj v nahrbtnik in ga odvrzite v dolini.

V Lidlu vas vso sezono čaka odlična žar ponudba. Med aktualno ponudbo pobrskajte za izdelki, ki bodo poskrbeli za nepozabne piknike!