Produkte so ocenjevali na podlagi inovativnosti, atraktivnosti in nakupne namere. Med nominiranimi izdelki so s svojim mnenjem in izkušnjami o posamičnih produktih Eurospinovim produktom podelili kar tri nazive IZBRAN PRODUKT TRGOVSKIH ZNAMK LETA 2021.

S tem so izbrani produkti prejeli univerzalen in verodostojen znak potrošniškega glasu, izbire in prepoznavnosti. Gre za pomembno priznanje, saj ste prav kupci tisti, ki ste najbolj pomembni pri ocenjevanju kakovosti.

Uživajte v vsakem obroku dneva z Eurospinovimi izbranimi produkti leta: premium pašteta Eat, med Dolciando in testenine Bronzo Tre Mulini.

 

Eurospinovi trije IZBRANI PRODUKTI LETA 2021.

Linija EAT je nova linija premium paštet pakiranih v privlačni in praktični embalaži, narejenih iz premium surovin,  recepture pa prilagojene željam slovenskega potrošnika. Točeni cvetlični in akacijev med DOLCIANDO preverjene kakovosti je prepoznaven po specifični barvi, prijetnem vonju in sladkem okusu. Testenine Bronzo TRE MULINI pa so nova linija Eurospinovih testenin, narejenih na poseben, tradicionalni italijanski način, kjer testenine potujejo skozi posebne bronaste šobe. Postopek priprave naredi površino testenine bolj hrapavo, tako se omake in polivke boljše absorbirajo na površino špagetov, fusilov, peresnikov ali trofij.

Vodja marketinga na Eurospinu Natalija Pagon je ob podelitvi nagrade povedala: »V preteklem letu smo veliko energije vložili v raziskave v izboljšave naših produktov in to priznanje je potrditev, da smo na pravi poti. Potrošniki so nas izbrali kar v treh kategorijah in nam s tem izkazali zaupanje. To nam zagotovo daje novo motivacijo za naprej, saj je naš primarni cilj zadovoljstvo naših kupcev.«

Spremljajte ponudbe in novosti iz Eurospina tudi na družbenih omrežjih!