Zanimivosti

Bralci so izbrali: To so 3 najboljša darila, ki bodo razveselila vsakega moškega!

Oglasno sporočilo
30. 11. 2020, 08.11
Posodobljeno: 30. 11. 2020, 08.57
Deli članek:

Če še niste našli dišave, ki bi bila vaš zaščitni znak, predlagamo, da preberete, katere moške parfume so izbrale dame. Izpostavljamo 3, na katere so najprej "padle"!

Poleg šarma je eno najmočnejših orožij zapeljevanja vsakega moškega zagotovo parfum, ki ga nosi. Presenečeni smo bili, da dame parfume samodejno povezujejo ne samo s slogom, temveč tudi z značajem moškega. To vam lahko pomaga izbrati najboljši parfum zase. Pa poglejmo, kako so ženske navdušili vonji, ki zasedajo letošnji piedestal!

Trdnost, odločnost in skrita senzualnost so glavne značilnosti, ki spremljajo ta parfum. Združuje klasične in elegantne note lesa in mošusa. Ima prepoznaven šarm, ki preprosto pritegne pozornost. Ni agresiven, je obstojen in vas bo spremljal ves dan. Preprost, minimalističen dizajn stekleničke prispeva k skriti privlačnosti, ki jo parfum prinese vsakemu moškemu.

Zgornje note: Prvi vtis pusti prefinjena kombinacija dišav sadežev citrusov, ki parfumu daje svežino, sivka pa magnetno privlačnost.

Srce parfuma: Lesne note cedre tvorijo srce tega zapeljivega parfuma. Dopolnjujejo jih arome jasmina.

Osnovne note: Mošusna osnova, ki najdlje ostane na koži, daje ta prepoznaven in čaroben vonj, ki je značilen za ta mačo parfum.

Kje kupiti in po kakšni ceni: Zapeljivi parfum Leccio, ki s ponosom zaseda prvo mesto na našem seznamu, lahko naročite na uradni strani, kjer ga trenutno lahko dobite v okviru akcije Black Friday z dodatnimi 50% popustom, namenjenim bralcem portala svet24.si.

Ocena:10/10

Za več informacij o parfumu Leccio kliknite tukaj!

Aktiven, kreativen in vključen – takšna je bila vodilna nit pri ustvarjanju te neustavljive dišave. Mladostna mobilnost v kombinaciji s trajnimi lesnimi notami razkriva presenetljivo osebnost dišave, ki popolnoma ustreza pustolovcem, moškim, ki niso sužnji enega sloga, a radi eksperimentirajo. Pakiran je v unikatni dizajnerski steklenički, zato je Reyoung vsekakor izbira kreativnega moškega mladostnega duha.

Zgornje note: Najbolj intenzivne zgornje note jasmina se že stoletja uporabljajo kot afrodiziak, zato je ta parfum odlična izbira za moške, ki želijo poudariti svojo privlačnost. V kombinaciji z meto in citrusi prinaša svež vonj, ki izžareva moško moč.

Srce parfuma: Po jasminu zaznamo trajen vonj po pikantnih in lesenih notah, ki so lahke in eksotične. Prinaša mističnost skozi orientalske vonjave cimeta in kumine, ki parfumu dajo prepoznaven vonj, ki nam še dolgo ostane v spominu.

Osnovne note: Skrivnost trajnosti parfuma je v bistvu sandalovina, ki bo ta parfum ves dan obdržala na vaši koži in poudarila vašo individualnost, prefinjen okus in ekstravagantno naravo.

Kje kupiti in po kakšni ceni: Novost v svetu parfumov, Reyoung, lahko naročite izključno na uradni strani. Zaradi promocije Black Friday za vsa današnja naročila lahko zgrabite popust, ki ga je distributer zagotovil, le za bralce svet24.si portala.

Ocena: 9,4/10

Za več informacij o neustavljivem parfumu Reyoung kliknite tukaj!

Parfum, ki mami ženske vzdihe! Ustvarjen, da zaokroži slog samozavestnega moškega. Tynde ponuja vonj, ki pritegne pozornost, ker deluje intenzivno in nepričakovano zapeljivo. Senzualna dišeča kombinacija vpliva na razpoloženje s svežo citrusno noto.

Zgornje note: Nebeško modra steklenička označuje vonjave svežine, poletja in morja, ki jih zgornje note tega parfuma prinašajo skozi sadeže citrusov.

Srce parfuma: Močne note popra in sivke, ki ostanejo na koži ves dan, prinašajo ta eksotičen in neustavljiv vonj.

Osnovne note: Močan zaključek zagotavljajo lesne note, ki dajejo odmerek drznosti. Zato je Tynde idealen za vse moške, ki se ne bojijo stopiti iz svojega območja udobja.

Kje kupiti in po kakšni ceni: Ekskluzivni parfum Tynde ni na voljo v trgovinah, kupite ga lahko samo prek spleta na uradni strani. Ker trenutno poteka promocijska akcija Black Friday, je za vse bralce svet24.si portala na voljo 50% popust.

Ocena: 9,65/10

Za več informacij o parfumu Tynde kliknite tukaj!

Zaključek

Obstaja ogromno kakovostnih moških parfumov, a tokrat smo predstavili 3, ki so jih dame izbrale za najbolj privlačne.

Vsi trije parfumi so na voljo na uradni strani trgovine DokiShop, ki je relativno mlada blagovna znamka, vendar znamka z vizijo. Prizadeva si revolucionirati online nakupovanje in ga narediti zabavnega, razburljivega in dostopnega vsem.

To je kraj, kjer so stranke vedno na prvem mestu, zato se ponudba vsak dan širi, da zadovolji vse okuse.

S svojim varnim in zanesljivim poslovanjem neprestano beleži rast novih uporabnikov. Poleg tega statistika kaže, da se vrne kar 93 % kupcev, kar je zadosten dokaz o povezanosti znamke DokiShop s svojimi kupci. Pokaže tudi, kaj ljudje mislijo o znamki, katere izdelki nam olajšajo in izpolnijo vsakdanje življenje.

Verjamemo, da vam bo vsak od teh parfumov pomagal pustiti močan vtis, kot ga DokiShop pušča na kupcih. Prav tako bo nedvomno dopolnil vaš osebni značaj, pokazal, da imate okus in slog, ter drugim dal vedeti, da je parfum za vas več kot le modni dodatek.

>>> KLIKNITE TUKAJ za zapeljiv moški parfum Leccio

>>> KLIKNITE TUKAJ za neustavljivo moško toaletno vodo Reyoung

>>> KLIKNITE TUKAJ za ekskluzivni moški parfum Tynde