Te vse to demotivira? Kaj pa, če ti povemo, da lahko shujšaš že danes in to brez lakote? Spremeni svoje življenje in v manj kot 14 dneh spet obleci oblačila, ki so tri številke manjša.

Odkrij skrivnost trajne vitkosti

To, da diete ne delujejo tako, kot si želiš, še pomeni, da ne moreš shujšati.

Tudi to, da nimaš časa za telesno vadbo, ni razlog, da imaš preveč kilogramov.

Prenehaj se smiliti sama sebi in kriviti genetiko. Prenehaj sanjariti o vitki postavi in iskati neumne izgovore. Sedaj lahko shujšaš brez telovadnice in to na povsem naraven in varen način.

Flamingoshop
Flamingoshop
GoSlimmer

Ali zaužiješ dvakrat manj kalorij od priporočenih, pa še vseeno ne moreš shujšati? Evo, zakaj ...

Diete delujejo tako dolgo, dokler "stradaš". Kakor hitro se vrneš k staremu načinu prehranjevanja, se kilogrami začnejo ponovno nabirati, dokler ne dobiš nazaj vseh izgubljenih kilogramov, včasih še kakšnega več. Z dietami kilogrami odidejo, a se hitro spet vrnejo.

Ni trajnega učinka. Čeprav izgleda kot logična in zdrava rešitev, slaba dieta lahko pusti trajne posledice.

Dieta najbolj vpliva na apetit, saj ne tali kilogramov, ampak nas sili, da se kontroliramo in stradamo z namenom, da dosežemo idealno težo.

Toda z dieto ne boš nikoli dosegla tega cilja...

Apetit vam povzroča težave, ker se ga nikakor ne morete znebiti.

Običajno se v trenutkih, ko se odločite za dieto, vaša lakota še poveča, kar je posledica obrambnega mehanizma, ki vam sporoča, da boste stradali. Problem je še večji, če ste že kdaj bili na dieti in obupali. Posebno, če je ta dieta zahtevala veliko odrekanja hrani. S tem ste telo navadili na stalno pripravljenost in še večje kopičenja zalog. Kar pomeni, da tudi če ne jeste veliko, vaše telo kopiči maščobne zaloge.

ALI STE VEDELI? Že sama misel na hujšanje lahko v vaših možganih sproži povečanje apetita, saj se telo »boji«, da bo spet stradalo.

Flamingoshop
Flamingoshop
GoSlimmer

Ne obupajte – zdaj lahko končno shujšate brez stradanja in želeno postavo tudi obdržite.

Enkrat za vselej naredite konec trpljenju ob večnemu boju s kilogrami, odrekanju hrani in kruljenju želodca, izčrpanosti od vadbe ter neprestanemu nihanju teže! In to brez nadležnih diet, dragih operacij ali nevarnih tablet. To si zaslužite. Še je čas, da se znebite nadležnih kilogramov in se veselite pogleda v ogledalo!

S pomočjo originalnega Go Slimmer Patch obliža za izgubo kilogramov, ki ga enostavno nalepite na kožo in neopazno nosite pod obleko, se vaši kilogrami topijo, medtem ko sedite, spite in jeste.

Odkrijte skrivnost “čudežnega obliža za hujšanje Go Slimmer Patch” tudi vi in se pridružite na tisoče zadovoljnim uporabnikom in uporabnicam po sem svetu ter znanim Hollywoodskim zvezdam, ki jim je že pomagal do vitke linije.

POZOR: EKSTREMNO močan učinek na hujšanje!

Znanost je dokazala, na tisoče zadovoljnih uporabnic in uporabnikov pa potrdilo, da obliži GoSlimmer delujejo že s prvim dnem uporabe:

 • Povzročite naravno "kurjenje" maščob in tako pospešite odstranjevanje maščobnih oblog s trebuha, bokov in zadnjice.
 • Pospešite presnovo v telesu, ki vam pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov.

Naredite konec mučnemu hrepenenju po hrani, tako da prelisičite hipotalamus – center v možganih, odgovoren za občutek sitosti.

Učinkovito odplavite odvečno vodo in toksine iz telesa ter zmanjšajte oziroma odpravite pojav celulita, napihnjenosti in zabuhlosti.

Izboljšajte svoje počutje, zmanjšajte utrujenost in napetost ter pridobite več energije.

3 znanstveno preverjene učinkovine v enem obližu za hitro in naravno rešitev odvečnih kilogramov

Obliži GoSlimmer Patch so idealni za vse, ki želite na naraven način in brez odpovedovanja izgubiti kilograme! Uporabniki in uporabnice vseh generacij poročajo o šokantnih učinkih na njihovo postavo. Poleg tega so za razliko od drugih izdelkov za hujšanje popolnoma varni za uporabo, rezultati pa so trajni, in najpomembneje – izredno hitro vidni (že v 14 dneh)!

Skrivnost se skriva v njihovih ključnih 3 znanstveno preverjenih in povsem naravnih sestavinah:

Hoodia gordonii - kaktus,ki je poln antioksidantov, zavira apetit na naraven način. V Afriki to rastlino poznajo že več stoletij, jedo pa jo predvsem afriški bušmani, ker preprečuje občutke lakote in žeje. Z njeno pomočjo tako zmorejo nečloveške napore in si olajšajo pogoje za preživetje v surovih pogojih puščave Kalahari.

Gvarana - zimzelena rastlina, ki raste na jugu Amerike in spodbuja hujšanje, poleg tega pa telo ščiti pred številnimi boleznimi, čisti črevesje in zmanjšuje utrujenost ter napetost.

Garcinija - ta tropski sadež, ki prihaja iz južne Azije, je poln vitaminov in mineralov. Poleg tega, da vpliva na zmanjšanje apetita, pomaga tudi pri preprečevanju nalaganja maščobnih oblog in pospešuje metabolizem.

Flamingoshop
Flamingoshop
GoSlimmer

Kako je mogoče, da en majhen obliž naredi tako ”velik čudež” v našem telesu?

100 % naravna rešitev za hujšanje za vse generacije GoSlimmer Patch vsebuje le preizkušene in kvalitetne sestavine z idealnim odmerkom hoodie gordonii v kombinaciji z gvarano in garcinijo ter zagotavlja popolno metodo za hujšanje.

V samo mesecu dni lahko oblečete za 2 konfekcijski številki manjša oblačila, tako kot je to uspelo številnim uporabnikom in uporabnicam.

S tem pa prednosti uporabe obližev GoSlimmer Patch še ni konec – so prvovrstna izbira za hujšanje:

 •                  brez stradanja
 •                  brez odrekanja najljubši hrani
 •                  brez kemikalij in nevarnih tablet
 •                  brez nemogočih diet
 •                  brez pomanjkanja energije in napetosti
 •                  brez pripomočkov ali dragih programov za hujšanje

ZNANSTVENO ODKRITJE št. 1 v boju proti telesni teži: Samo 1 obliž na dan prinaša dramatične rezultate

Vse, kar morate storiti je, da enkrat dnevno zamenjate obliž – za vse ostalo GoSlimmer Patch poskrbi sam:

 1. dan: Delovanje obliža se začne nemudoma. Aktivne sestavine v njem že v prvem dnevu pričnejo vplivati na hipotalamus, center v možganih, ki je odgovoren za občutek sitosti. Telo začne s pospešenim kurjenjem maščob, vaš metabolizem se pospeši.

        teden: Prične se polno delovanje obližev, apetit je občutno manjši, telo preneha kopičiti maščobne obloge.

        Počutje se znatno izboljša, zmanjša se   utrujenost.

 1. teden: Vidne so spremembe na zunaj zaradi izgube kilogramov.
 2. teden: Oblika telesa se vedno bolj spreminja, kilogrami še hitreje izginjajo.
 3. teden in kasneje: Napredek v počutju in izgledu je vedno bolj očiten. Uporabniki poročajo o višjem nivoju energije, zopet pa so jim prav oblačila, ki jih že leta niso mogli nositi!

PREVIDNO: Ne nasedajte ponaredkom in lažnim izdelkom za hujšanje!

Previdno pri izbiri, od koga naročate GoSlimmer Patch. Original obliži so plod večletnih in ter doziranja pravih odmerkov sestavin, ki so skrbno izbrane izključno naravne sestavine, ki pozitivno vplivajo na vaše telo in počutje. Zato ne nasedajte ponaredkom. Pomembno je, da obliže naročite od pooblaščenega zastopnika z uradne strani. Le tako si boste lahko zagotovili 100 % učinkovitost tega izdelka za hujšanje.

Končno vzpostavite kontrolo nad vašo telesno težo in stopite nadležne maščobe!

Poletje vabi, da odvržemo odvečna oblačila in čas je, da odvržete tudi odvečne kilograme. Vam je dovolj žalosti ob pogledu v ogledalo in zavidanja vitke postave vaši sodelavki ali vašemu prijatelju? Ste že siti neprestanega hrepenenja po hrani, mučnega odrekanja in stradanja ter premagovanja lastnih želja? Vas telesna vadba izčrpava?

S tem, ko si na vašo kožo nalepite obliž Go Slimmer patch, vaše telo takoj absorbira 3 učinkovine, ki vplivajo na vaš apetit, metabolizem, kurjenje maščob in nivo energije. Tako hitreje in zanesljivo shujšate – brez jo-jo učinka, pridobljeno postavo pa tudi obdržite in se veselite poletja.

Flamingoshop
Flamingoshop
GoSlimmer

Ekskluzivni 50-% popust samo danes za bralce portala svet24.si

Zdaj imaš edinstveno priložnost, da preizkusiš 100-% učinkovito in povsem naravno metodo hujšanja, na katero prisegajo hollywoodske zvezde.

Poslovi se od odvečnih kilogramov in dolgočasnega celulita še danes ter uživaj v poletju in kopalkah!

"Must have" naprava v vsakem domu!

Če ste ljubitelj tehničnih stvari, potem je ta kamera idealna za vas. Če niste, boste kmalu spoznali, kakšne so prednosti, če imate v lasti takšno napravo. Nano HD-kamera je zasnovana tako, da zadovolji raznolike potrebe sodobnega človeka.

Kliknite tukaj, da si Nano HD cam zagotovite po 50 % nižji ceni!

IZKORISTI TO EDINSTVENO PRILOŽNOST, ki jo daje FlamingoShop, in si zagotovi izjemno učinkovit obliž za hujšanje po polovični ceni. Namesto za 80 € ga kupi za samo 39.97 € TUKAJ >>

To je tudi priložnost za predstavitev trgovine FlamingoShop. To je edinstvena trgovina, v kateri so stranke vedno na prvem mestu. Zato želi popolnoma spremeniti način spletnega nakupovanja in ga približati vsem.

S svojim varnim in zanesljivim poslovanjem nenehno beleži rast novih uporabnikov. Poleg tega statistika kaže, da se kar 93 % strank vrača, kar je zadosten dokaz povezanosti blagovne znamke FlamingoShop s kupci. Rezultati pokažejo tudi, kaj si ljudje mislijo o blagovni znamki, katere izdelki nam olajšajo vsakdan in naše življenje bolj izpopolnijo.

POZOR: Posebna ponudba velja do 30.10.2020. leta ali do prodaje zalog. Zaradi velikega povpraševanja bodo dobave urejene.