Zanimivosti

ROADTRIP: zakaj Pia ni mogla zaspati?!

Oglasno sporočilo
9. 11. 2020, 09.27
Posodobljeno: 9. 11. 2020, 09.43
Deli članek:

Prvi dan Roadtripa so se Pia, Nika in Tinkara po dopoldanskem brunchu hitro odpravile proti Obali lovit še tistih nekaj sončnih žarkov, kar jih je za sabo pustilo poletje, ki se je sicer od nas že dodobra poslovilo. Polne pričakovanj in navdušenja so se podale na tridnevni izlet.

Ker je pot do Obale dolga, punce pa se odpravljajo na tridnevni Roadtrip, poln dogodivščin in novih doživetij, se je Pia na zadnjih sedežih odločila, da malo zadrema in si nabere čim več moči za pestre dni, ki so pred njo in preostalima listkoma te razigrane triperesne deteljice. Pia je pred začetkom poti svojo torbico odložila v prtljažnik, kjer je zato ostal tudi njen telefon, na katerem ima shranjeno njeno najljubšo glasbo, ki jo je želela poslušati, da bi lažje zaspala. Za predvajanje glasbe je zato uporabila kar Huaweievo pametno uro.

Nika in Tinkara na sprednjih sedežih sta si med potjo čas krajšali z neumornim petjem, in Pii kar nista pustili zaspati, zato si je morala Pia pomagati s Huaweievimi slušalkami FreeBuds Pro, ki so ji s pametno funkcijo dušenja hrupa omogočile umik v svoj svet.

Ko so prispele v Portorož, so se punce odpravile na zanimivo doživetje; vožnjo z ladjico in opazovanje hranjenja rib v čisto pravi ribogojnici. Nato pa je v Piranu sledil ogled ene izmed najlepših znamenitosti obale, Tartinijevega trga. Dan se je nato počasi prevesil v večer, ko so si v restavraciji njihovega hotela v Portorožu punce privoščile štiri-hodno večerjo z morskimi specialitetami. Po bogati večerji so na pametni uri preverile, kako aktivne so sploh bile na prvi dan Roadtripa in ugotovile, da ne prav dosti, saj so zaradi dolge vožnje veliko presedele, kar se je pokazalo tudi na uri; v celem dnevu so prehodile manj kot 5000 korakov.

Zato so se odločile, da si bodo čisto za konec dneva privoščile še večerni sprehod po Portorožu. Ura Huawei Watch GT 2 Pro je samodejno zaznala njihovo aktivnost, ki so ji z enim dotikom nato začele slediti. Med razburljivimi pogovori pa so Nika, Tinkara in Pia pozabile, da se sprehajajo po neznanem terenu, in da nobena od njih pravzaprav ne pozna prave poti nazaj do hotela. Na uri so zato samo dvakrat podrsale levo in vklopile funkcijo GPS Route Back, ki jih je brez težav pripeljala nazaj na izhodiščno točko, do hotela, kjer so nato po dolgem dnevu legle k počitku.