Odstranjevanje dlak je že stoletja del vseh kultur. Čeprav so se metode odstranjevanja dlačic razlikovale, pa je bil končni cilj vedno enak. Vsi so se želeli znebiti nezaželenih dlak s telesa. Obstaja veliko načinov za odstranjevanje dlak, kot so britje, vosek ali celo laserski tretma. Nekateri od teh postopkov ne nudijo trajnih rezultatov, medtem ko pri drugih učinka ne dosežete brez bolečin.

Preveč metod za odstranjevanje dlak

Moški in ženske z leti preizkusijo dolgotrajne in pogosto boleče metode odstranjevanja dlak. Britje in vosek sta najcenejši in najpogostejši metodi, ki sta danes na voljo tudi na policah lokalnih trgovin.

Britje – z birtnjem pravzaprav samo drgneš površino in odstraniš samo tiste dlačice, ki so na površini. Včasih je uporaba britvic lahko nevarna, dlačice pa postanejo močnejše in debelejše.

Vosek - ko uporabljaš vosek, pa naj bo hladen ali vroč, ga naneseš na telo ali na površino traka za depiliranje, preden odstraniš trak s kože. Voskanje je lahko packarija. To je hitra metoda, vendar oba načina ne dajeta trajnih rezultatov. Odstranjevanje trakov in britje je lahko boleče.

Depilacijska krema - še ena možnost, o kateri je dobro razmisliti, so depilacijske kreme. Po mnenju FDA, depilacijske kreme delujejo kot kemična britvica. Kemikalije lahko povzročijo opekline in resno draženje kože, če jo predolgo pustite na koži. Tudi ta metoda ni trajna, zato bi se je bilo, zaradi posledic, ki jih lahko povzroči, dobro izogibati.

Epilatorji - poznate epilatorje? Epilatorji uporabljajo električne diske, ki se vrtijo in pulijo dlačice z vrtljivim, rotirajočim mehanizmom, ki izpuli več dlačic hkrati. Izdelek je drag, vendar ne daje trajnih rezultatov. Poleg tega je postopek boleč in mučen.

Elektroliza - naslednja možnost, ki jo je vredno pretehtati, je elektroliza. Med elektrolizo v kožo vbodejo tanko iglico, ki uniči korenino dlačice. Postopek se izvaja z električnim tokom in tanko iglico, s katero tok usmerijo v mešiček dlačice. Ta metoda je trajna, vendar boleča in sploh ni ugodna.

Laser - druga trajna rešitev je lasersko odstranjevanje, vendar je tako drago kot elektroliza. Obstaja možnost, da med postopkom stakneš okužbo, brazgotine ali opekline.

Star Silk Pro - a tukaj je tudi Star Silk Pro, neboleča rešitev za odstranjevanje dlačic, ki jo uporablja na tisoče ljudi. Ugodno, brez bolečin in enostavno odstranjevanje dlačic, ki garantirano deluje.

Končno se znebi nezaželenih dlačic

Problem pri običajnih tretmajih za odstranjevanje dlačic je večinoma v tem, da so ti tretmaji boleči ter povzročajo razdraženost kože in vraščanje dlak. Toda kaj, če izveš, da obstaja neboleča in poceni rešitev za odstranjevanje dlačic? Poskusi Star Silk Pro, varno in nebolečo metodo za odstranjevanje dlačic.

Zamisli si, da se ti ni več treba ponovno briti ali trpeti bolečih depilacij, da se znebiš nezaželenih dlačic. Ostale metode odstranjevanja dlačic s seboj prinašajo tveganja za pojav razdraženosti. Poleg tega prihaja do vraščanja novih dlačic. Če se odločiš za lasersko odstranjevanje dlačic ali elektrolizo, se moraš takoj pripraviti na velike stroške.

Star Silk Pro je neboleča in učinkovita rešitev za odstranjevanje dlak. Kako deluje? Star Silk Pro uporablja edinstveno mrežo kristalov, ki brusijo vrh dlačice. Tako se vrh dlake popolnoma stanjša, zato dlačice nimajo ostrih vrhov, ko rastejo. Hkrati je ne potegne iz korenin, kar sicer povzroči močnejšo rast in vraščene dlake.

Star Silk Pro pri odstranjevanju dlačic opravi tudi piling kože. Na ta način s kože odstrani odmrle celice, zato je koža neverjetno gladka in mehka na dotik.

Preizkusi Star Silk Pro v 44 dneh v udobju svojega doma in se prepričaj v čarovnijo. 100-% zadovoljstvo je zagotovljeno. Za brezhibno in gladko kožo ti ne bo več treba trpeti bolečih metod. Preizkusi Star Silk Pro zdaj!

Brashy - najljubši pripomoček lepotnih blogerk!

Ta edinstven čopič, s katerim boš izboljšala svojo lepotno rutino, je lahko tvoj po 50-% nižji ceni od trenutne, saj se je FlamingoShop odločil navdušiti vse bralce portala siol.net.

Klikni tukaj in zgrabi krtačko Brashy, s katero bo tvoj obraz sijoče čist po znižani ceni!

Če imaš tudi ti težave s hitro rastjo dlačic, vraščanjem in nelagodjem med odstranjevanjem ter si naveličana dosedanjih metod, imamo dobre novice.

FlamingoShop samo za bralce portala svet24.si daje 50 % popust – pod pogojem, da naročijo TAKOJ!

Ne poznaš trgovine FlamingoShop? To je edinstvena trgovina, ki želi revolucionirati način online nakupovanja in ga omogočiti vsem. Predstavlja online trgovino, v kateri so stranke vedno na prvem mestu.

S svojim varnim in zanesljivim poslovanjem nenehno beleži rast novih uporabnikov. Poleg tega statistika kaže, da se kar 93 % strank vrača, kar je zadosten dokaz povezanosti blagovne znamke FlamingoShop s kupci. Rezultati pokažejo tudi, kaj si ljudje mislijo o blagovni znamki, katere izdelki nam olajšajo vsakdan in naše življenje bolj izpopolnijo.

Eden od izdelkov iz njihove ponudbe, ki vam bo resnično olajšal vsakdanje življenje, je Star Silk Pro.

Tako boste zaradi te odlične akcije namesto 35.98€, kar je redna cena izdelka, ta izdelek za enostavno odstranjevanje dlačic danes dobili za SAMO 17.99 €! Pohitite, zaloge so omejene. KLIKNITE TUKAJ