Zanimivosti

ZASE IZBERITE VEČ: Ujemite trenutek zasebnosti, udobja in elegance v novem Boutique Hotel Dobrna

Oglasno sporočilo
11. 8. 2020, 03.27
Deli članek:

Terme Dobrna
Boutique Hotel Dobrna

Bližina in zvoki narave vam zagotavljajo miren in brezskrben oddih, ki ga še kako potrebujete. Mogočne drevesne krošnje 200-letnega Zdraviliškega parka kar buhtijo in se nežno zibajo ob lahki sapi vetra. Leseni mostovi zagotovo pritegnejo vašo pozornost. Niso delo narave, vendar s svojo naravno podobo popestrijo čudovite zelene površine. Povezava: https://www.terme-dobrna.si/

Prebujanje v novem hotelu Boutique Hotel Dobrna

Boutique Hotel Dobrna

Vrh največje elegance od julija 2020 za vas ustvarja novi Boutique Hotel Dobrna****, ki s svojo ekskluzivnostjo v trinajstih Deluxe, Superior in Premium sobah poskrbi za želeno mero zasebnosti.

Terme Dobrna
Dvoposteljna soba PREMIUM - Boutique Hotel Dobrna

Terme Dobrna
Dvoposteljna soba PREMIUM - Boutique Hotel Dobrna

Terme Dobrna
Spremenite svoj pogled v objemu čudovite narave.

Stilsko opremljena zajtrkovalnica »Boutique bar« zagotavlja primeren ambient za užitke ob izbrani kulinarični ponudbi.

Terme Dobrna
Zajtrkovalnica Boutique bar

Nekoč Vila Šenoa, ki je skozi desetletja gostila eminentno gospodo. Sedaj njena prebujena očaranost vabi v goste ljubitelje butičnih hotelov sredi neokrnjene narave, ki v svoji majhnosti ponujajo dodano vrednost in ekskluzivni pristop za še tako izoblikovane okuse obiskovalcev.

Iščete intimnost, bližino in neskončnost? V Termah Dobrna vam je vse bližje, kot še nikoli.Povezava: https://www.terme-dobrna.si/paket/otvoritvena-ponudba-boutique-hotel-dobrna

Preživite prosti čas v zelenem raju

Varčni ekološki avtomobili, ki so okolju prijazni, vas popeljejo po okoliških poteh. Odkrijte skrite kotičke narave, obiščite farmo jelenov ali se posladkajte z domačim medom.

Terme Dobrna
Eelektrično vozilo

Vstopite skozi vrata mogočne stavbe Zdraviliškega doma, ki hrani dolgoletno skrivnost sproščujočih marmornih kopeli. https://www.terme-dobrna.si/wellness/termalne-kopeli

Terme Dobrna
Termalna kopel v Zdraviliškem domu

Nova Kavarna Park vas bo navdušila s prijetnim ambientom, saj se nahaja le korak stran od sprehajalnih poti Zdraviliškega parka. Osvežujoč napitek z okusno hišno tortico, bo kot nalašč za trenutke okusnega razvajanja.

Terme Dobrna
Kavarna Park

Pospešite utrip srca, na urejeni Trim stezi, ki omogoča štiridesetminutni rekreativni pohod. Dopolnjena je z dvajsetimi postajališči za usmerjeno vadbo : ogrevanje, razgibavanje, intenzivnejšo vadbo in za konec še sprostitev. Izkoristite jutranjo moč narave.

Terme Dobrna
Izkoristite jutranjo moč narave.

Oddih v Termah Dobrna vabi v neskončnost naravnih in termalnih užitkov. Preverite ugodnosti in pogoje na www.terme-dobrna.si in rezervirajte svoj oddih na info@terme-dobrna.si ali 080 22 10.