Zanimivosti

To je pravo kavno popotovanje

oglasno sporočilo
12. 6. 2020, 14.13
Posodobljeno: 12. 6. 2020, 14.27
Deli članek:

Ščepec aromatičnega cimeta, malce nežne vanilije ali pa pregrešnega čokoladnega posipa na mlečni kremi. Danes je lep dan za neskončne užitke. Za vsakogar malce drugačen, a vsem je nekaj skupno. Vonj in okus vrhunske kave, ki nam obarva še tako siv dan.

Barcaffe-and-go
Barcaffe-and-go

Pravzaprav ni pomembno, kje smo in kaj počnemo, vsak dan je lahko čudovit, če znamo uživati v posebnih trenutkih v družbi ali sami in v majhnih stvareh. Kot je kava na poti. Na poti v službo, šolo, ob sprehodu po parku, sanjarjenju na obrežju reke, na nedeljskem izletu ali pa kar tako za družbo in ker nam je všeč njen zapeljiv okus. Slovenci imamo kavo za na pot tako radi, da je na leto spijemo več kot 10 milijonov lončkov.

Tudi sicer je kava ena redkih stalnic našega vsakdana. Kava nas druži, zbližuje. Ob njej se radi zbudimo, smejimo, kaj zanimivega izvemo ali preberemo. Sebi in svojim najdražjim jo privoščimo tudi kar tako, za lepši dan, da skupaj ustvarjamo lepe trenutke. Z mlekom, z veliko mlečne kreme, kratko, dolgo, majhno, veliko, s sladkorjem ali brez, z takšnimi in drugačnimi dodatki in začimbami. Kombinacij je toliko, kolikor je okusov, in vedno je ena prava za na pot, najsi bo to espresso, capuccino, macchiato ali kava z mlekom. Barcaffè&GO je nedvomno posebno doživetje.

Vsak lonček izbranega kavnega napitka je prav tak, kot mora biti. Omamno dišeč in popolno kremast, da ga boste želeli vzeti s sabo, kamor boste šli. Pri najbolj priljubljeni znamki kave Barcaffè so poskrbeli za to, da tudi na poti lahko uživate v najboljši mešanici skrbno izbranih zrn arabike in robuste, ki zadovolji okus še tako zahtevnega kavoljuba.

Že sama priprava napitka v izbranem kavnem kotičku popelje na pravo kavno popotovanje. Avtomat kavo zmelje za vsak lonček kave posebej, tako bodo vaše kavne poslastice za na pot vedno pripravljene iz sveže mletih zrn. Izbirate lahko ne samo med raznovrstnimi kavnimi napitki, ampak tudi med različnimi velikostmi lončkov. Je lahko dan še popolnejši? Seveda! Barcaffè preseneti tudi z lepo mislijo, natisnjeno na lončku, ki vas pospremi na pot. Kakšna bo danes presenetila vas? Bo lep dan za kofetkanje, fotografiranje, dober komad, kavo in knjige ali kaj drugega.

Ujemite lepe trenutke z Barcaffè&GO in jih delite z nami ter tako sodelujte v žrebu za slušalke in glavno nagrado: iPhone 11 Pro 256 GB. Nagradni natečaj traja od 10. junija do 12. julija 2020.

Barcaffe-and-go
Barcaffe-and-go