Zanimivosti

Uporablja jo že 400 milijonov ljudi! Kaj pa vi?

Oglasno sporočilo
12. 5. 2020, 10.26
Posodobljeno: 12. 5. 2020, 11.23
Deli članek:

Svet tehnologije doživlja rapidne spremembe, vsak dan se razvijajo nove, boljše, zmogljivejše, celo pametnejše naprave, ki nam lajšajo in bogatijo življenje. Le redko kdo si dandanes še ne lasti pametnega telefona – ob tem pa seveda uporablja cel nabor aplikacij za najrazličnejše namene!

Kako najti relevantne aplikacije?

Srce vsakega pametnega telefona so aplikacij. Na tisoče jih je in pokrivajo praktično vsa področja, ki lahko znatno pripomorejo k višji kakovosti našega bivanja, omogočajo enostavnejši dostop do bolj strukturiranih, preglednih podatkov in uporabnih informacij. Ponujajo možnosti zabave, izobraževanja, spremljanja ažuriranih novičarskih dejstev iz celega sveta, preverjanja vremena, navigiranja, ipd.

Pri poplavi različnih aplikacij je včasih res težko vedeti, kako izbrati pravo. Pri Huawei-ju so razvili odlično platformo AppGallery, ki združuje vse uporabne aplikacije na enem mestu, jih konstantno posodablja ter dodaja nove. Razvrščene so v 18 kategorij, med njimi pa se z lahkoto navigirate tudi s pomočjo preprostega iskalnika. Huawei je poskrbel za to, da AppGallery vsebuje tudi naše domače, slovenske aplikacije, tako, da lahko enostavno dostopate do orodij, ki so relevantne za vaše lokalno okolje.

Med lokalno relevantnimi aplikacijami, ki jih lahko na dnevni bazi izkoristite na 101 način so zagotovo Moje Kartice, kjer imate digitalizirano shranjene vse vaše kartice zvestobe, pa DarsPromet+, da boste vedno na tekočem s stanjem na cesti, Moj Petrol, aplikacije slovenskih operaterjev za hitro in enostavno urejanje naročniških razmerij in nabiranje uporabnih informacij, Veš kaj ješ in še mnoge druge.

Globalno najpopularnejše aplikacije so seveda prav tako dostopne na AppGallery. Med njimi so najbolj iskane tiste za komunikacijo in spletno druženje: Viber, Snapchat, Tik Tok, Deezer, pa Amazon, Aliexpress in druge za nakupovanje, Booking za rezervacijo namestitev po celem svetu, HERE WeGo zemljevidi in številne igre.

Zakaj potrebujete Huawei AppGallery?

Če samo po sebi še ni dovolj zgovorno dejstvo, da AppGallery uporablja 28 milijonov aktivnih uporabnikov v Evropi in kar 400 milijonov ljudi po celem svetu, smo za vas pripravili nekaj dejstev, ki potrjujejo, da je to platforma, ki jo tudi vi potrebujete v svojem življenju, je tukaj 5 razlogov:

  1. Vaše najljubše aplikacije, ki se ujemajo z vašo lokacijo in življenjskim slogom, na enem mestu
  2. Možnost sočasnega vzgajanja in zabavanja svojih otrok v varnem okolju, ki ima vmesnike za zagotavljanje kvalitete aplikacij, da ne posegajo v zasebnost otrok, ki uporabljajo telefone staršev
  3. Visok nivo zaščite podatkov za varno raziskovanje s certifikati po mednarodnih standardih
  4. Nova generacija aplikacij, ki za delovanje ne potrebujejo namestitve – bodo pa vsakodnevno olajšale vaše življenje
  5. Povezljivost z enim ID med vsemi Huawei napravami v vašem gospodinjstvu za brezhibno uporabniško izkušnjo

Za varno in celostno uporabniško izkušnjo, ki je prikrojena za vsakega uporabnika posebej, izberite Huawei AppGallery!

Kje najdete AppGallery?

AppGallery najdete na vseh telefonih Huawei!

Konec meseca marca so bili predstavljeni tudi najnovejši paradni konji serije P40. Vsi telefoni serije P prihajajo na trg z novo platformo za aplikacije AppGallery. Pametna telefona Huawei P40 in Huawei P40 Pro in Huawei P40 Lite.

Jih že poznate? Oglejte si njihovo kratko predstavitev.