Zanimivosti

Najboljši telefon za mobilne igre za manj kot 300 EUR! Huawei P40 lite za izjemno izkušnjo

Oglasno sporočilo
4. 5. 2020, 10.27
Deli članek:

Huawei je nedavno poslal na trg svoj novi pametni telefon Huawei P40 lite, ki je opremljen s sklopom štirih kamer ločljivosti 48 MP. Poganja ga vrhunski 7-nanometrski procesor Kirin 810. Telefon ponuja optimizirano igralno izkušnjo, ki jo zagotavlja nova tehnologija GPU Turbo, in podpira tehnologijo hitrega polnjenja Huawei SuperCharge s 40 W, z enim namenom – da uporabniku zagotovi neskončne možnosti igranja.

Vrhunski procesor Kirin 810 za tekoče igranje brez prekinitev pri visoki hitrosti sličic

Procesor Kirin 810 je izdelan po najnovejšem 7-nanometrskem postopku. Procesor z 8-jedrno arhitekturo sestavljata dve veliki jedri A76 vrhunske kakovosti ter šest manjših energetsko učinkovitih jeder, medtem ko grafični procesor uporablja prilagodljivo enoto Mali-G52. Testi GFX Bench kažejo, da je zmogljivost enojedrnega procesorja 11 odstotkov višja kot pri procesorju Snapdragon 730, zmogljivost večjedrnega procesorja pa 13 odstotkov višja. Poleg tega se telefon ponaša z odlično grafično procesno enoto, ki po zmogljivosti za 15 odstotkov prekaša Snapdragon 730 (Adreno 618 GPE).

Huawei P40 lite lahko pri visoki ločljivosti in visoki hitrosti sličic brez težav predvaja različne vsebine, na primer popularno igro za mobilne telefone PUGB. Celo ko igralec upravlja vozilo, ki pospešuje in ostro zavija, se ozadje prilagaja v realnem času in celotna vsebina se predvaja brez zakasnitev.

Tehnologija GPU Turbo nove generacije

Če procesor Kirin 810 primerjamo z dirkalnim avtomobilom, potem je GPU Turbo nove generacije njegov super turbo motor. Grafični prcoesor poskrbi, da sta strojna in programska oprema usklajeni in skladni in zagotavljata boljšo računalniško učinkovitost, kar nadalje znižuje energijsko porabo in izboljšuje odzivnost na dotik.

Tehnologija, ki jo uporablja GPU Turbo nove generacije, optimizira predvajanje ducata priljubljenih iger, kot so PUBG, Arena of Valor in druge. S pomočjo GPU Turbo lahko telefon med igro Arena of Valor zagotavlja stabilno predvajanje pri najvišji hitrosti sličic – za hitrejšo taktiko s kar najmanj napakami.

Velika baterija kapacitete 4200 mAh in možnost hitrega polnjenja Huawei SuperCharge s 40 W

Poleg neverjetne kakovosti slike, ki izpolnjuje zahteve igričarjev, stabilno visoke hitrosti sličic ter odziva na hitre dotike se Huawei P40 lite ponaša tudi z baterijo, ki po izjemni zmogljivosti 4200 mAh spominja na prenosne polnilce in uporabniku omogoča ure in ure igralnega časa. Huawei P40 lite podpira tudi tehnologijo hitrega polnjenja Huawei SuperCharge s 40 W, ki telefon napolni do 70 odstotkov v le pol ure.

Huawei P40 lite je pravi zaklad izjemnih lastnosti od estetsko dovršene zasnove, zmogljivega procesorja Kirin 810, GPU Turbo za grafično optimizirano igro, zdržljive baterije kapacitete 4200 mAh do funkcije hitrega polnjenja Huawei SuperCharge s 40 W. Za ceno pod 300EUR na trgu ne boste našli boljšega telefona.

Telefoni serije P že v prodaji, spoznajte Huawei AppGallery

Konec meseca marca so bili predstavljeni tudi najnovejši paradni konji serije P40. Pametna telefona Huawei P40 in Huawei P40 Pro in Huawei P40 Pro+. Jih že poznate? Oglejte si njihovo kratko predstavitev.

Sicer vsi telefoni serije P prihajajo na trg z novo platformo za aplikacije AppGallery. Od lansiranja lanske jeseni se tržnica lahko pohvali z zavidljivo rastjo. Trenutno jo uporablja več kot 28 milijonov aktivnih uporabnikov v Evropi in več kot 400 milijonov po celem svetu. Vsakodnevno se v trgovino nalagajo nove aplikacije tako globalnih kot tudi lokalnih znamk. V videu lahko pogledate kako zaženete vaš novi P40 lite in kako si namestite najljubše aplikacije.