Zanimivosti

VIDEO: Luka Dončić je dobil svojo himno!

R.T.
19. 12. 2019, 17.30
Posodobljeno: 19. 12. 2019, 17.36
Deli članek:

Klemen Slakonja in Dunking devils so posneli himno Luki Dončiču.

Youtube (Klemen Slakonja)
Klemen Slakonja kot Luka Dončić.

Luka Dončić, slovenski košarkarski as, ki je nizu svojih uspehov pred kratkim dodal še naziv igralca meseca v zahodni konferenci lige NBA, je dobil svojo himno! Vsestranski igralec Klemen Slakonja se je po himni, ki jo je leta 2014 posnel za Gorana Dragića, tokrat poklonil Dončiću. Pesem opisuje Dončićevo pot vse od začetkov pri Union Olimpiji in prestopa v Real Madrid, do uspehov v ligi NBA.

K projektu so se z navdušenjem pridružili tudi svetovno znani akrobati Dunking Devils, ki so s svojimi akrobatskimi vragolijami poskrbeli, da je videospot še spektakularnejši. Videospot, ki ga je 50-članska ekipa nepretrgoma ustvarjala 3 dni, prikazuje Dončićeve najbolj odmevne uspehe, v njem pa lahko zasledimo tudi obilo detajlov, ki bodo navdušili njegove največje oboževalce.

Luka Dončić je verjetno trenutno najbolj vroče ime v košarkarskem svetu. Slovenski košarkarski talent je pred kratkim podrl Jordanov rekord 20-5-5 (20 točk, 5 asistenc in 5 skokov na 20 zaporednih tekmah), s svojo izjemno igro pa si je prislužil naziv igralca meseca v zahodni konferenci lige NBA.

Klemen Slakonja, ki zase pravi, da je vnet oboževalec Luke Dončića že vse od njegovega prestopa v Real Madrid pri rosnih 13 letih, se je enemu najuspešnejših košarkarjev že dolgo želel pokloniti s pesmijo, zanjo pa je zdaj posnel tudi atraktiven videospot. Tega je pod taktirko režiserja Mihe Knifica ustvarjala 50-članska ekipa, ki je nepretrgoma garala kar 3 dni.