Zanimivosti

Evin gaj: »zdravje za prste obliznit«

Oglasno sporočilo
19. 12. 2019, 09.36
Deli članek:

Smo proizvajalci ekoloških medenih izdelkov. Temeljimo na tradiciji in popolni naravnosti izdelkov, katere odlikuje prvinskost okusov. Podarite izvirno ter zdravo darilo. Ličnim darilnim setom dodamo tudi knjižico z opisom in zgodbo v tujih jezikih. Posamezna pakiranja so primerna za osebno letalsko prtljago.

Kraljevi gajamed 

…močni in plemeniti vladar svojega kraljestva…

Kraljevi Gajamed je skupek vseh zdravilnih učinkov, ki jih ponujajo čebele. Gre za skrbno odmerjeno mešanico medu, propolisa, cvetnega prahu in matičnega mlečka. Je celosten izdelek, ki nam zagotavlja zdravje in energijo.

Medena-ekološka medica

Medico, ta zlati božanski nektar, štejemo za najstarejšo alkoholno pijačo na svetu. Njen omamen vonj in bogat okus začarata s svojo polnostjo in hkrati osupneta s svežino. Ponudite jo dobro ohlajeno, ob sladici, ali pa z njo razvajajte nekoga, ki ga imate radi…


Edina-ekološka peneča medica, klasična metoda
…s spoštovanjem iz Evinega gaja…

Posebnim trenutkom pritiče posebna pijača. Medica, pijača bogov in naših prednikov, po klasični metodi spremenjena v peneč čudež. Ljubezen in skrb kletarjev poskrbi za žlahtnost okusa, ki tako kot dogodek, kateremu nazdravljamo, ne gre v pozabo.


Gloria kremni med z arancini in temno čokolado
…okusi me z zaprtimi očmi, ponesem te v višave…

Aroma pomaranče poživlja in razveseljuje, čokolada krepi srce in duha, med pa ju s svojimi zdravilnimi učinki poveže v popolno trojico, ki osrečuje in razvaja. 

Več na www.evin-gaj.si

Kontakt:051 373 073, info@evin-gaj.si

Nakup preko: https://www.facebook.com/evin.gaj/