Zanimivosti

Po izvirno športno darilo v Intersport

Oglasno sporočilo
28. 12. 2019, 09.14
Deli članek:

Je tudi pri vaši hiši kup športnih navdušencev?

Intersport
Nogometna žoga 2020.

V Intersportu ponujajo številne izdelke, ki so odlična ideja za darilo za vse tiste, ki uživajo v športu. Na policah lahko najdete vse – od profesionalne športne opreme, do izdelkov za vse tiste, ki v športu uživajo v svojem prostem času, prav tako pa lahko izbirate med širokim naborom modnih kosov športnih oblačil in modnih dodatkov za tiste, ki so radi v udobni in modni opravi.

Med bolj priljubljenimi športnimi darili je vedno aktualna navijaška oprema različnih nogometnih klubov, ki bo zagotovo razveselila vaše navijače. Aktualne so tudi najrazličnejše žoge: nogometne, rokometne, košarkarske – namig: v prodaji je že uradna žoga evropskega nogometnega prvenstva Euro 2020!

Sezoni primerno ponujajo širok nabor zimskih izdelkov: drsalke, smuči, sani, škornji za sneg, kape, rokavice, nogavice, smučarske čelade, …

Za tekače imajo zimske tekaške dodatke, športne ure, za pohodnike palice, pohodniške nahrbtnike, za fitnes navdušence številne različne vadbene pripomočki: vadbene podloge, uteži, vadbene žoge, …

Otroci se razveselijo tudi vsega, kar se vrti: kotalk, rolerjev, rolk, skirojev, koles …

Skratka – idej je več, kot preveč! V Intersportu se najde nekaj za vso družino. Za tiste najbolj zahtevne, ki jim težko kupite nekaj po meri, pa lahko izberete priročno darilo: darilno kartico, ki obdarovancu omogoča, da si sam izbere, kar si najbolj želi!