Zanimivosti

Skrivnost uspeha Tine Maze in veliko nagrajevanje!

Oglasno sporočilo
20. 10. 2019, 08.45
Posodobljeno: 21. 10. 2019, 08.45
Deli članek:

Tina Maze je združila moči z Orangino, da bi vas motivirala in nagradila pred pričetkom nove sezone!

P.R.
Tina je združila moči z Orangino.

Da je ohranjanje pozitivne miselnosti med premagovanjem vsakodnevnih življenjskih izzivov ključno, potrjuje in govori Tina Maze. Kljub preprekam, ki so ji stale na poti, je Tina dosegla svetovne dosežke. Na svojem Facebook profilu je spregovorila o pomembnosti pozitivnega razmišljanja, ki jo je pripeljalo do odličnih rezultatov v njeni karieri kakor tudi srečnemu zasebnemu življenju. 

Velika prelomnica v njeni karieri je bil odhod iz državne smučarske reprezentance in ustvarjanje lastnega tima - Team to aMaze. Čeprav odhod iz reprezentance opisuje kot težko izkušnjo, poudarja, da ji je prav ta situacija pomagala, da je ponovno našla samo sebe in začela dosegati še boljše rezultate. Tinina sporočila niso namenjena samo športnikom, ampak vsem, ki potrebujejo dobro mero motivacije in pozitiven pogled na življenje. Tako v eni izmed objav pravi: “Zmagovati zaporedoma je drugače, kot zmagati enkrat. Ne smeš dovoliti prostora za negativne misli in vsak korak mora biti pozitivno naravnan!” 

V tem duhu Tina in Orangina združujejo moči v Facebook nagradni igri “Na smučanje z Orangino!”. Glavna nagrada je druženje s Tino, na katerem bo Tina zmagovalcu osebno predala njej najljubše Stöckli smuči z njenim podpisom. Prav tako pa lahko osvojite tudi bogate dodatne nagrade, kot so VIP vstopnice za FIS svetovni pokal v smučarskih poletih v Planici in VIP vstopnice za Zlato lisico. Kaj morate za to narediti, kako se vključite in osvojite nagrade pa si poglejte na Facebook strani Orangina!

P.R.
Na smučanje z Orangino!