Zanimivosti

Nepredstavljivo znižanje stroškov mobilne telefonije: zdaj je mogoče!

Oglasno sporočilo
17. 9. 2019, 09.40
Posodobljeno: 24. 9. 2019, 13.49
Deli članek:

Z današnjim dnem lahko uporabo mobilne telefonije pri Telemachu združite s svojimi družinskimi člani in tako veliko prihranite pri mesečni naročnini.

dreamstime
Brezskrbna uporaba mobilnih storitev tokrat še ceneje.

Se tudi vi srečujete z visokimi stroški mobilne telefonije, ki bremenijo vaš družinski proračun? Od današnjega dneva naprej vam Telemachovi družinski popusti pri mobilnih paketih VEČ omogočajo povezovanje do štirih uporabnikov mobilne telefonije, ki imajo isti naslov. Vsak od družinskih članov pri tem izbere svoj želeni paket, povezane storitve pa vsem članom omogočajo nižjo mesečno naročnino. Izbrani paketi tako ostajajo enaki, vendar boste za iste količine plačali bistveno manj!

Telemach
Predstavitev družinskih popustov je potekala v družinskem vzdušju

Več vas je, več prihranite!

 Na mesečni ravni boste tako za iste storitve odšteli manj - celo manj kot pričakujete. Agencija za komunikacijska omrežja in storitve namreč navaja izsledke raziskav, ki pravijo, da povprečni mesečni izdatek osebe za mobilno telefonijo znaša 17 evrov. V primeru, da bi se pri Telemachu povezali štirje družinski člani in bi ob tem izbrali paket NAJVEČ, dvakrat paket ŠE VEČ in ponudbo za otroke VEČ IMAM, pa bi povprečni mesečni izdatek na osebo znašal le 13 evrov, kar je še nižji znesek od tistega, ki smo ga Slovenci v raziskavi AKOS-a opredelili kot primernega za plačevanje mobilnih storitev! 

Družinska ponudba

O Telemachu


Podjetje Telemach je ponudnik fiksnih storitev in najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve z najbolj prodajanimi paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega.

Kakšne pa pravzaprav so cene paketov?

Mesečna naročnina pri posameznem paketu se znižuje z več povezanimi člani.

V primeru povezanih štirih članov je paket NAJVEČ, ki omogoča neomejeno uporabo prenosa podatkov in komuniciranje na voljo že za zgolj 16 evrov mesečne naročnine. Paket ŠE VEČ, ki velja za najbolj prodajani mobilni paket na slovenskem trgu, bo pri povezovanju štirih članov na voljo za 13 evrov mesečne naročnine, za paket VEČ pa bodo uporabniki v tem primeru odšteli 5 evrov mesečne naročnine.

Komuniciranje ne letni ravni ugodnejše za 288 evrov

Družina, ki si z izbiro štirih paketov NAJVEČ zagotovi neomejeno komuniciranje – neomejen prenos podatkov, količina klicev in SMS sporočil v Sloveniji in EU – s Telemachovimi družinskimi popusti letno prihrani kar 288 evrov.