Zanimivosti

Z Aktualovci smo se odpravili v Istralandio!

K. Š.
1. 7. 2019, 08.00
Posodobljeno: 19. 7. 2019, 10.59
Deli članek:

Se spomnite naše akcije, kjer smo vas vabili, da se nam skupaj z ekipo Radia Aktual pridružite na izletu v neznano? Potem verjetno veste, da vse do konca nagradne igre nismo razkrili, kam pravzaprav gremo.

Arhiv
Naši nagrajenci so uživali v družbi Aktualkota in razmišljali, kam jih bomo odpeljali.

Zato je bilo pričakovanje še toliko večje, ko smo se z Aktualovci in nagrajenci peljali proti morju. Za pot brez skrbi pa je poskrbela Vzajemna s svojim zavarovanjem Vzajemna Tujina. 

Avtobus je odpeljal v …
Naša ekipa Radia Aktual je že navsezgodaj zjutraj poskrbela za okusen zajtrk, nato pa več kot petdeset udeležencev povabila na avtobus, ki je odpeljal v neznano. Številne družine, ki jim je bil žreb naklonjen, so tako nestrpno čakale, da vidijo, kam jih bo ponesla pot. Za njihovo brezskrbno potovanje v tujino je poskrbela VZAJEMNA in tako je bil izlet resnično brez skrbi!

Arhiv
Tobogani za male in velike.

Odpeljali smo se v Istralandio
Poln avtobus nagrajencev smo peljali v čudovito Istralandio, ki se nahaja dober lučaj od slovenske meje, med krajema Brtonigle in Novigrad, kakšnih 19 kilometrov od Umaga, blizu avtoceste istrskega ipsilona. Istralandia spada med najboljše vodne parke v Evropi in je med drugim tudi dobitnica prestižne nagrade Parksmania Awards. 

Arhiv
Prve družine so se nam v Ljubljani pridružile že v zgodnjih urah.

Navdušeni so bili vsi!
Aquapark Istralandia navdušuje z ogromnimi vodnimi površinami, saj jih je več kot 4500 kvadratnih metrov. Ker je Istralandia zares ogromna, je v parku prav vsak našel nekaj zase. Tam so ustvarili prek 20 atraktivnih toboganov, med katerimi je najvišji in najbolj adrenalinski tako imenovani Prosti pad (Free Fall), ki je visok zavidljivih 27 metrov. 

Arhiv
Bazeni so namenjeni prav vsem okusom.

To pa še ni vse! Istraladia, ki velja za najzabavnejšo vodo v Istri, navdušuje tudi s spusti z različnih višin, ob spremljavi svetlobnih in zvočnih efektov, kjer zabavo zase najdejo vsi družinski člani, do najbolj dinamičnih za ljubitelje adrenalinskih voženj.

Bazeni Istralandie ponujajo veliko več od osvežitve in rekreativnega plavanja. Na valovih, hidromasaži in drugih vodnih efektih ter obilici dodatnih vsebin se boste sprostili in zabavali, brezskrbno in varno, ne glede na globino izbranega bazena.

Arhiv
Tobogani so navdušili prav vse

Zabava brez meja
Naši nagrajenci so bili nad izletom resnično navdušeni. Ko smo jih povprašali, kaj jim bo najbolj ostalo v spominu, je bilo težko izbrati samo eno zadevo. Desetletni Žiga nam je zaupal, da je čudovit oranžni tobogan in bazen, ki je namenjen skokom v vodo. »Ampak zaradi tega, ker sva se s prijateljem zabavala na toboganih, sva zamudila na pena party,« je navdušeno razlagal, nato pa se ponovno spustil po eni od vodnih atrakcij.

Arhiv
V pričakovanju zabave s peno.