Pekoča omaka z rdečo papriko

Sestavine
- 100 g češnjevih paradižnikov
-  strok česna
- velik čili (feferon)
- 3 velike žlice Ultra Hot Zvijezdine čili majoneze
- 200 g pečene rdeče paprike
- rezina kruha brez skorje 
- žlica vinskega kisa 
- sol in poper 

Zvijezda Ultra Hot Majoneza

Priprava
Češnjev paradižnik razrežemo na četrtine, česen olupimo in stremo, čili očistimo semen in nasekljamo, pečeno papriko grobo narežemo, kruh natrgamo na koščke. Vse sestavine damo v sekljalnik in sesekljamo v grob pire. Preložimo ga v skledo, pokrijemo s folijo in do postrežbe postavimo v hladilnik.

Namig: 

Omaka se odlično poda k piščančjim bedrcem. 

Screenshot_1
Promocijsko gradivo
Zvijezda majoneza bo navdušila!

Omaka s sirom

Ta omaka je odlična v kombinaciji s piščančjimi perutničkami, rakovimi repki ali zelenjavo na žaru. 

Sestavine: 
- 70 g gorgonzole
- 30 g brie sira
- 100 g Zvijezda tradicionalne majoneze
- 200 g kisle smetane
- 1 sesekljana čebula
- pol žličke črnega popra
- sol po potrebi

Priprava
V dovolj veliko skledo pretlačimo gorgonzolo in brie sir. Dodamo Zvijezda tradicionalno majonezo, kislo smetano in sesekljano čebulo. Začinimo s poprom, po potrebi tudi s soljo. Dobro premešamo.