EKSKLUZIVNA NOVICA:

Si želite, da vas obišče Luka Basi?

Oglasno sporočilo
28. 6. 2019, 10.24
Posodobljeno: 28. 6. 2019, 12.44
Deli članek:

Mladenič, ki je s svojimi vrhunskimi uspešnicami praktično čez noč osvojil srca Slovencev, za svoje največje oboževalce pripravlja prav posebno presenečenje, ki ga prav zagotovo ne smete zamuditi ...

Max Verderber, Anže Krže
Aktualova Roštiljada 2019: Luka Basi.

Simpatični slovenski pevec, ki je čez noč obnorel srca Slovenk s svojimi uspešnicami Istrijanko ružo moja, Sedam noći in uspešnimi dueti z vrhunskimi tujimi glasbeniki, med katerimi so Jole, Marko Škugor, Lidija Bačić in drugi, si že nekaj časa podreja največje odre po Sloveniji, polni šotore in osvaja publiko, kjerkoli se pojavi.

Max Verderber, Anže Krže
Aktualova Roštiljada 2019: Luka Basi.

Ob zaključku poletja – 27. septembra 2019, bo PRVIČ samostojno stopil na oder ljubljanskih Križank in to v povsem drugačni zgodbi! Luka Basi se nam bo predstavil v vlogi, v kateri ga še nismo videli in slišali. Njegove uspešnice, največji dalmatinski hiti, večer pod zvezdami, v drugačni glasbeni zgodbi, ki jo lahko doživite samo na ekskluzivnem koncertu v Križankah. Slovensko srce, dalmatinska duša - to je LUKA BASI in v duhu dalmatinske poletne glasbe se nam obeta prava DALMATINSKA NOĆ.

To pa niti približno ni edina novica, ki jo je za svoje oboževalce pripravil simpatični pevec. Novi in izjemno težko pričakovani CDvrhunskega glasbenika z naslovom LUKA BASI bo ekskluzivno izšel na letošnjem Splitskem festivalu, vključujoč dve popolnoma novi skladbi, ekskluzivne fotografije in preostale mega hite priljubljenega zvezdnika.

Ekskluzivno doživetje za 10 največjih oboževalcev ... 

Vse oboževalci Luke Basija, ki njegov spektakel in vroč CD že komaj čakate, pa čaka prav posebna priložnost. Če si boste CD do 2. julija 2019 zagotovili v predprodaji ga boste z malo sreče lahko prejeli kar 2 dni PRED vsemi ostalimi in to kar iz rok enega in edinega Luke Basija!

Boste prav vi ta srečnež, ki ga bo Luka Basi obiskal na domu in mu osebno predal svoj nov CD?

Neverjetna priložnost čaka največje oboževalce Luke Basija, ki bodo CD naročili in kupili v predprodaji, ki poteka do torka, 2. julija 2019, obenem pa si bodo zagotovili tudi vstopnico za njegov spektakel, ki bo 27. septembra 2019 potekal v Križankah.

Sodelujete lahko tako, da na info@nika.si pošljete dokazilo o kupljeni vstopnici za Dalmatinsko noć v Križankah in sodelujete v posebnem žrebu. Luka bo izbral kar 10 srečnic ali srečnežev, ki jih bo pred izidom albuma osebno obiskal na domu ali kavi in jim predal CD. Spoznajte Luko v živo, uživajte to poletje v njegovih hitih in uživajte na Dalmatinski noči v Križankah!

Vstopnice za spektakel Dalmatinska noć si lahko zagotovite s klikom na spodnjo fotografijo >>>

Promocijsko gradivo
Luka Basi: prvič samostojno v Križankah!