Nova sezona

Otvoritev Kopališča Kodeljevo

N.N.
18. 6. 2019, 10.30
Posodobljeno: 18. 6. 2019, 10.47
Deli članek:

V petek, 21. junija bo na Kopališču Kodeljevo otvoritev nove kopalne sezone.

Park Kodeljevo
Kopališče Kodeljevo

Letno kopališče ima dva velika plavalna bazena in dva otroška bazena. Obratuje vsak dan od 9. do 19. ure.

Bazen ima razsvetljavo in omogoča večerne treninge in tekmovanja v vodnih športnih. 

Bazen z olimpijskimi dimenzijami 50 metrov x 25 metrov in globino vode dva metra ima tribuno, ki lahko sprejme do 500 gledalcev. Veliki rekreacijski je enakih dimenzij, le globina vode je za pol metra manjša. Ob bazenu sta dva tobogana in vodna drča, ki obiskovalcem ponujata še dodatno veselje.

Veliki otroški bazen meri 43 metrov x 15 metrov. Globina vode v njem je 80 centimetrov. Mali otroški bazen, čofotalnik, je okrogle oblike s premerom pet metrov.

Obiskovalci lahko na letnem kopališču uživajo še v bogati gostinski ponudbi, na voljo so jim tudi otroško igrišče ter travnate površine za igre z žogo. 

Otvoritvene ugodnosti

Na Kopališču Kodeljevo so ob otvoritvi pripravili nekaj ugodnosti. Vstopnina bo tako v petek znašala le 3 evre, pijača bo za 10 odstotkov cenejša, ob nakupu paketov vstopnic ali sezonskih vstopnic pa boste prejeli še darilo: 5 vstopnic.

Otroci do 2. leta imajo sicer brezplačen vstop. Družinska vstopnica velja za največ 2 odrasli osebi. Ležalniki in senčniki so na voljo brezplačno, do zasedenosti prostih mest.

Več informacij na 01 520 13 00 in na povezavi.