Zanimivosti

SPAR vse bližje svojim kupcem

Oglasno sporočilo
5. 4. 2019, 10.35
Posodobljeno: 5. 4. 2019, 10.36
Deli članek:

V letu 2018 so odprli že 101. trgovino in sicer v Idirji.

Promocijski material
Trgovina SPAR na Bledu

Podjetje Spar Slovenija je v letu 2018 poslovalo stabilno in skladno z zastavljenimi poslovnimi cilji. Ustvarili so 804 mio evrov bruto prometa, kar je 3,6 % več kot leto prej ter poslovno leto 2018 končali pozitivno in uspešno.

V letu 2018 so odprli že 101. trgovino v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR, in sicer hipermarket SPAR v Idriji. Dodatno širitev prodajne mreže so dosegli z odpiranjem franšiznih trgovin SPAR partner. Leta 2018 so začeli sodelovati s šestimi novimi partnerji: SPAR partner Goričanka v Gradu, SPAR partner Kocet v Murski Soboti (Dorfladen), SPAR partner v Nazarjah, Spar partner v Veliki Polani, Spar partner Troica v Lendavi in SPAR partner Nama v Ljubljani.
Investirali so tudi v pomembne prenove dveh trgovin in restavracije. Novo podobo imajo tako ljubljanski INTERSPAR Vič in Restavracija Interspar Vič ter SPAR Črnomelj.

Promocijski material
Generalni direktor Spar Slovenija mag. Igor Mervic

Več kot 17.000 izdelkov v spletni trgovini

V januarju 2018 so odprli lastno spletno trgovino SPAR Online (www.spar.si/online), ki kupcem omogoča preprost nakup izdelkov in prevzem na točki Drive-In oziroma dostavo nakupljenih izdelkov na dom na območju Ljubljane z okolico.
Brezhibno dostavo nakupljenih izdelkov na dom omogočata sledljivost izdanih paketov in distribucija v treh temperaturnih režimih – zamrznjeno, hlajeno in sobna temperatura.

Spletna trgovina danes ponuja že več kot 17.000 izdelkov za vsakdanjo rabo. V prvem letu delovanja so presegli zastavljene cilje in število naročil. SPAR Slovenija vse nakupe, opravljene v spletni trgovini, dostavlja v vrečkah iz stoodstotnega bio koruznega škroba ali v papirnatih vrečkah, ki so okolju neškodljive. Vrečke so primerne za ponovno uporabo, kupec pa jih lahko tudi vrne dostavljavcu za nadaljnjo uporabo.

Z odzivi kupcev po prvem letu delovanja spletne trgovine so več kot zadovoljni. Za storitev, prijazno osebje, enostavnost nakupa in široko ponudbo od svojih kupcev dnevno prejemajo zelo pozitivne ocene. To jim dokazuje, da so na pravi poti izpolnitve cilja, ki je zagotoviti vsem svojim uporabnikom sodobno in prijetno nakupno izkušnjo.

Inovativna in nagrajena pekarna SPAR

SPAR Slovenija je edini trgovec z lastno pekarno. Izdelki Pekarne SPAR so v letu 2018 predstavljali večino ponudbe tovrstnih izdelkov na prodajnih policah njihovih trgovin.
Za kruh, pekovsko pecivo in slaščice so tudi leta 2018 prejeli številna zlata priznanja za kakovost. Tretje leto zapored so prejeli tudi nagrado za inovativno živilo.

Promocijski material
Trgovina SPAR na Bledu