Zanimivosti

Odlična priložnost za vse, ki vas zanima organizacija dogodkov!

Oglasno sporočilo
28. 3. 2019, 15.44
Posodobljeno: 29. 3. 2019, 15.35
Deli članek:

Ustanoviteljica podjetja Eventnika, Nika Močnik, skrbi za organizacijo dogodkov širom Slovenije, tokrat pa se je odločila, da na dogodku združi strokovnjake, ki bodo na celodnevnem izobraževanju poskrbeli, da boste izvedeli vse, kar mora organizator dogodkov vedeti za brezhibno opravljeno delo!

Eventnika
PRAVNO FORMALNI VIDIKI ORGANIZACIJE DOGODKOV, Gospodarsko razstavišče, 10. april 2019

Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov je celodnevni izobraževalni dogodek, ki bo 10. aprila 2019 vse od 9. pa do 18. ure, potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in na katerem boste lahko celostno zajeli predpise in prakse v zvezi z organizacijo in izvedbo prireditev. Cilj srečanja je združevanje organizatorjev dogodkov, agencij in ponudnikov storitev ter vsem olajšati delo v okviru skupnih interesov. 

Znanje bo prenašala vrhunska organizatorka dogodkov Nika Močnik 

Ustanoviteljica podjetja Eventnika, Nika Močnik, skrbi za organizacijo dogodkov širom Slovenije, tokrat pa se je odločila, da na dogodku združi strokovnjake, ki bodo na celodnevnem izobraževanju poskrbeli, da boste izvedeli vse, kar mora organizator dogodkov vedeti za brezhibno opravljeno delo!

Eventnika/Ljubimka Pavasovič
Nika Močnik, ustanoviteljica podjetja Eventnika.

Ideja o tovrstnih dogodkih se je Močnikovi porodila takrat, ko je poleg vseh organizacijskih vprašanj na delavnicah, pogosto naletela tudi na vprašanja, na katera sama nima odgovora. Od tod izvira ideja o celodnevnem dogodku na temo pravno formalnih vidikov organizacije dogodkov, da bi preučili formalne organizacijske, varnostne, zdravstvene in protokolarne usmeritve za organizacijo dogodkov. n

Obiskovalcem dogodka želijo pri Eventniki ponuditi kar se da uporabnega znanja

Poskrbeli so za velik nabor predavateljev - strokovnjakov iz raznovrstnih področij, saj želijo obiskovalcem ponuditi širok spekter znanj, ki jih bodo med drugim predstavili v obliki uporabnih nasvetov in nazornih primerov iz prakse.

Trendi v organizaciji dogodkov, GDPR in registracija udeležencev, protokol in fotografiranje na dogodkih, zdravstvena asistenca, požarna varnost in varovanje na dogodkih, urejanje in organizacija različne dokumentacije (zavarovanja, SAZAS, IPF …) so le nekatera izmed področij, ki bodo celovito predstavljena na dogodku.

Celoten program lahko preverite >>> TUKAJ!

Poleg vseh priložnosti za sodelovanje, predstavljenih storitev in trendov na področju organizacije dogodkov bo vsak obiskovalec celodnevnega dogodka Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov prejel tudi istoimensko PDF brošuro. 

Na enem mestu bodo tako združili vse, kar mora organizator dogodkov vedeti za brezhibno opravljeno delo, zato vljudno vabljeni vsi tisti, ki se ukvarjate z organizacijo dogodkov ali pa se s tem področjem šele spogledujete in bi želeli izvedeti in znati več!

Vstopnice so ŽE V PRODAJI, svojo pa si lahko zagotovite na spletni strani www.topdogodki.si!

Eventnika
Podjetje Eventnika se ukvarja z organizacijo vrhunskih dogodkov.