Zanimivosti

V dvajsetih minutah se znebite 4000 kalorij

Promocijsko sporočilo
19. 3. 2019, 21.14
Posodobljeno: 19. 3. 2019, 21.15
Deli članek:

Prenatrpan urnik, pomanjkanje motivacije, želja po hitrih rezultatih … Še in še je razlogov, zakaj obupamo nad gibanjem. A po zaslugi revolucionarne vadbe XBody se vam ni treba vdati v usodo. Dvajsetminutni intenzivni treningi prinašajo hitre rezultate in za vedno opravijo z izgovori.

Promocijski material
Za vadbo XBody se odločajo številni znani Slovenci, med njimi tudi Klemen Bunderla.

PORABA KALORIJ
Pri klasičnem treningu porabimo do 800 kalorij, pri vadbi XBody pa v šestih urah po treningu porabimo 500 kalorij, do 24 ur po treningu 1200 kalorij ter do 48 ur po treningu kar 4000 kalorij.

V Slovenijo je vadbo XBody pripeljal nekdanji smučarski skakalec Damjan Fras, pod njegovim okriljem pa jo ekipa strokovnjakov izvaja v Ljubljani, Kranju, Mariboru, Velenju, Celju in Kopru. Pod nadzorom Damjana in njegove ekipe lahko med treningi popravite telesno držo, odpravite bolečine v križu, izgubite odvečne kilograme, izboljšate metabolizem in učvrstite kožo. Vadba je primerna tudi za rehabilitacijo, vsekakor pa z njo izboljšate počutje in dvignete svojo moč na višjo raven.

TEHNOLOGIJA EMS

Vadba XBody EMS je vadba brez uteži, ki krči mišice s pomočjo tehnologije EMS (elektro mišične stimulacije). Električni pulzi mišice spodbujajo k naravnemu krčenju, ki je podobno tistemu, ki ga sicer dosegamo z običajno telesno aktivnostjo, le da električna stimulacija pri vadbi XBody pripelje do močnejšega krčenja mišic. Poleg tega ta maksimalna aktivacija mišic, ki jo dosežemo z električno stimulacijo, traja dlje kot pri običajni aktivnosti.  

KAJ PA REZULTATI?

Prvi rezultati vadbe so na telesu vidni že po 4–6 treningih, medtem ko klasični trening za iste rezultate zahteva vsaj dvajset obiskov. Moč se poveča trikrat hitreje kot pri klasičnih vadbah, medtem ko je nevarnost poškodb mišic, hrbtenice ali sklepov zelo nizka.

BREZ STRAHU PRED ELEKTRIKO!

Pri navadnem treningu intenzivnost mišičnega dela, ki ga visoko obremenjujemo, že po pol sekunde pade na 80 odstotkov in po 4 sekundah na 50 odstotkov moči. Z izvajanjem vadbe XBody EMS pa lahko intenzivnost mišičnega dela cele 4 sekunde vzdržujemo pri 100 odstotkih. Kljub električnim impulzom (elektrode nastavimo neposredno na kožo nad mišico) vadba XBody na povsem naraven način, pod nadzorom osebnega trenerja, okrepi celotni mišični sistem telesa, in sicer tudi globoke mišice, ki jih z navadnim treningom težko dosežemo. Specifičnost vadbe omogoča tudi, da se bolj selektivno dela na mišični skupini oziroma se učinkuje na natančno določeno mišico. Več informacij vas čaka na prvi vadbi XBody, ki je povsem brezplačna; nanjo se prijavite na info@xbodyslo.si.  

Promocijski material
Nekdanji smučarski skakalec Damjan Fras, ki je revolucionarno vadbo pripeljal v Slovenijo.