WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. Več kot 100 milijonov ljudi po vsem svetu vsak dan uporablja izdelke iz skupine WMF, Silit in Kaiser, ki nudijo podporo popolnim gurmanskim užitkom.

S pomočjo WMF izdelkov postanejo priprave, kuhanje, uživanje hrane in pijače pravi kulinarični vrhunci. Od priprave sestavin z uporabo natančnih kuhinjskih nožev, do kuhanja in cvrtja z inovativnimi kuhinjskimi pripomočki in ponvami, ter uživanja jedi z ustreznim jedilnim priborom, ki ga udobno držite v roki, do mize z elegantnimi dodatki in kozarci in na kraju še odlično pripravljen espresso. V eni besedi WMF, vsak od teh trenutkov je poseben že od leta 1853.

4 trenutki zadovoljstva z WMF

Gurmanski trenutek: Priprava
Strganje, sekanje, penjenje ali mešanje – zabava v kuhinji.

18_9548_6032_411
Oglasno sporočilo
Praktični in lepo oblikovani kuhinjski pripomočki

Ali kuhati za eno osebo ali pripraviti večerjo s prijatelji - od
luščenja čebule do pranje zelenjave, je lahko prijetno doživetje. Praktične in lepo oblikovane kuhinjske pripomočke poenostavljajo vsak korak v kuhinji, tako, da je kuhanje z WMF enostavno in zabavno.

Gurmanski trenutek: Kuhanje
Naj voda zavre in olje zacvrči!! Zdaj se lahko kuhanje začne.

17_8924_6040_403
Oglasno sporočilo
Gurmanski trenutek: kuhanje

Meso cvremo, zelenjavo nežno kuhamo in v prostoru zadiši.
Inovativna posode WMF iz vrhunskega INOX materiala 18/10 Cromargan® so prave kuharske igrače, ter popolna podpora vsem kuharjem. Kmalu bomo na trgu doživeli popolno novost v svetu posode, kjer sta keramika in jekleno železo združena v visoko tehnološki material – Silargan®. Njegove glavne prednosti so odlična prevodost toplote, trdnost materiala na poškodbe in enostavna ter dolgotrajna uporaba.

Gurmanski trenutek: Uživanje hrane
Postavite mizo, servirajte in uživajte! Večerja je pripravljena.

11_4091_6340_403
Oglasno sporočilo
Priprava mize je vedno poseben obred.

Miza je pripravljena in hrana servirana - okus se ne ustavi pri hrani!
Kuhanje za prijatelje, družino, rojstni dan ali samo zato, ker uživanje hrane je lahko dvakrat bolj okusno, če je servirano na elegantno pripravljeni mizi.
WMF jedilni pribor in pripomočki za mizo iz vrhunskega INOX materiala Cromargan Protect® lahko v vaše življenje prinašajo čisti užitek in prijetne trenutke, ki trajajo večno.

Gurmanski trenutek: Uživanje ob pitju
Izlijemo, napolnimo in dopolnimo! Pred, med in po jedi.

06_1770_6040_410 (1)
Oglasno sporočilo
Užitek ob pitju

Pitje je več kot le osnovna potreba. Izdelki WMF zagotavljajo,
da lahko ob pitju doživite popolni užitek. Elegantni kozarci, kot tudi čaj, kava in espresso skodelice, predstavljajo dodatne vrednosti pri vsakem obroku. WMF dosega harmonijo funkcionalnih elementov z estetiko, kar ustvarja trenutke dobrega počutja.

Z WMF izdelki si lahko polepšate praznike sebi ali svojim najdražjim, ter jim podarite izdelek, ki ni samo funkcionalen, temveč je lahko tudi okras vsakega doma.

DSC_0286
Oglasno sporočilo
Pribori so lepo predstavljeni na policah.

Prodajalne Lesnina vam nudijo široko poleto WMF izdelkov, kjer boste zagotovo našli darilo po vašem okusu.