Energetski julij

Na nebu bo eksplozija

Cristy Žmahar
1. 7. 2018, 20.09
Posodobljeno: 1. 7. 2018, 20.13
Deli članek:

Stopili smo v julij, ki je z energijskega vidika v letu 2018 najzanimivejši in najmočnejši mesec: čutili ga bomo kot čisto pravo energijsko bombo.

Dreamstime
Julij je v letu 2018 energetsko najpomembnejši mesec.

V istem mesecu se bosta namreč združila sončev in lunin mrk. Izjemna mistična pojava, ki podata toliko energije, bosta vsekakor prinesla mnogo razvozlanih kod življenjskih smislov, odnosov in obilja.

Poletne noči bodo tako močnejše kot kdajkoli in danes bi vam radi prišepnili, kaj vse se bo zaradi tega mističnega kralja in te božanske lepotice, sonca in lune, odvilo v naših življenjih. Prejšnji mrk smo lahko opazovali februarja in najbrž ste začutili, kakšna razlika v vašem dojemanju ali razmišljanju se je odvila od takrat.

Pa poglejmo, kakšni preobrati so povsem običajni, ko se odvijajo energije mrkov.

NASPROTJA

Ko mnogi pričakujejo mir, se odvija ravno obratno.

Veliko ljudi ob duhovnih spremembah pričakuje vse tisto, kar naj bi duhovnost obljubljala. Življenje se ti umiri. Lekcije se umaknejo. Fizično in čustveno se počutiš bolje. Ljudje te sprejmejo in končno se umirijo številne karmične preizkušnje v obliki prepirov. Drži. Pa vendar ... Aktivacija v duhovno frekvenco vedno zahteva uskladitev resnice duše in zemeljskega življenja. Če se zgodi močna duhovna aktivacija, živite pa življenje, ki je v nasprotju s to resnico, potem bodo okoliščine in preostale kozmične sestavine naprej prečistile tisto, kar vas zaustavlja na poti sreče in obilja. Ljudje odidejo. Vas ne razumejo. Postaviti se morate za svojo resnico. Se morda malce umakniti in biti sami s seboj. Telo izloči nižje vibracije v obliki slabšega počutja, alergij ali prek padca energije in zahteva delo na njem.

OBČUTKI NERVOZE

Ljudje, ki se duhovno prebujajo, velikokrat zapadejo v slabo vest, saj naj bi jih duhovnost učila o sočutju in miru v srcu, a mnogokrat ravno ti ljudje začutijo izjemne občutke nervoze. Obstajata dva razloga: eden je ta, da ste energijsko občutljivi – telo in čustva zavrnejo biti v stiku z vsem, kar ni kompatibilno z višjo vibracijo, in nervoza sporoči resnico o tej občutljivosti ter zahteva umik od negativnih vibracij. Resnica je tudi ta, da mrki sporočajo, da se bodo stvari končevale in začenjale znova. Ne bojte se tega in pokusite v tem najti mir.

ZNAMENJA

Povsod srečujete nadnaravne znake.

Morda se vam drugi smejijo, a vi veste, kaj se vam dogaja. Veste, da je nekaj več. Veste, da se vam krepijo intuicija, številni darovi ter da se vam oglašajo te čudovite sfere. Opažate tudi fizične znake, ki vas očarajo.

KLIC PO DRUGAČNOSTI

Naučili so vas določenih vrednost, vi pa zdaj čutite, da bi storili vse drugače. Znano in videno vas dolgočasi, v mislih imate revolucionarne ideje, a ne veste, ali je svet pripravljen nanje. Vse vam gre prepočasi in je »premalo«.