Ave grill mobil piknik v družbi Aktualovcev:

FOTO in VIDEO: Obisk za Janeza Jenka iz Grosuplja, ki je prvič v življenju zmagal v nagradni igri!

Oglasno sporočilo
25. 5. 2018, 09.45
Posodobljeno: 25. 5. 2018, 09.55
Deli članek:

Aktualovci s polno založenim Ave grill mobilom so obiskali Janeza Jenka iz Police pri Grosuplju, ki si bo njihov obisk zapomnil do konca življenja!

Sašo Švigelj
Zbrana družba je navdušeno pozdravila Aktualovce!

Kot je v zahvalnem govoru pojasnil veliki zmagovalec nagradne igre Ave grill mobil, je prvič v življenju zmagal v nagradni igri in zadel nepozabno presenečenje, ki ga tako on, kot tudi njegovi najbližji, ne bodo nikoli pozabili!

Osvojil je namreč piknik v družbi Aktualovcev, ki so s polno založenim Ave grill mobilom prišli na njihov najljubši roštilj plac in poskrbeli za prav VSE!

Sašo Švigelj
Razigrani Dolenjci so bili pripravljeni na pravo fešto!

Pripeljali so vroč žar, noro dišeče Ave žar dobrote, hladno pijačo, žar priloge, hudo glasbo in kar je najpomembnejše – dobro voljo! Živahnim Dolenjcem te že ob pričetku ni manjkalo, za še bolj razigrano vzdušje pa sta poskrbela Aktualovca Grega Javornik in Ajda Mlakar.

Sašo Švigelj
Neizmerno veselje ob obisku ekipe Radia Aktual!

Za posebno presenečenje in lačne želodčke je poskrbel tekmovalec kuharskega šova Masterchef 2018, Tibor Baiee, ki je za zbrane pripravljal okusne Ave dobrote z žara. 

Sašo Švigelj
Za pripravo Ave dobrot z žara je poskrbel živahni tekmovalec Masterchefa, Tibor Baiee.

Ni še konec – prava fešta se nadaljuje!

Nepozaben piknik bodo živahni Dolenjci v družbi Aktualovcev že v kratkem ponovili – simpatična Ajda Mlakar je namreč vsakemu izmed njih podarila vstopnico za največjo zabavo na prostem in obljubili so, da bodo svojo dobro voljo v petek, 1. junija 2018, prinesli tudi na ljubljansko Kardeljevo ploščad!

Sašo Švigelj
Aktualovcem se bodo pridružili na Roštiljadi 2018!

Čas je da zafeštamo skupaj na Aktualovi Roštiljadi 2018!

V petek, 1. junija na ljubljansko Kardeljevo ploščad prihaja največja zabava na prostem, na kateri ne bo manjkalo vročih dobrot z žara, ohlajene pijače, zabavnih aktivnosti in nore večerne zabave - prihajajo Davor Radolfi, Lidija Bačić, Grupa Vigor, Petkova Pumpa, Aktualova Galama, Učiteljice, Challe Salle, Bojan Ristić in Brass band ter Koktelsi!

Vstopnice za celodnevno zabavo, glasbeni spektakel na prostem in all you can eat ponudbo čevapčičev so že na voljo na Eventimovih prodajnih mestih, Petrolih in Poštah Slovenije!