Mobilna verzija
17:22 26. april 2018

Podaljšajte svoje naravne trepalnice v samo 4 tednih!

Oglasno sporočilo
0 Posodobljeno: 08:57 / 11.1.2018

Super serum za 85 % gostejše trepalnice in zapolnjene obrvi

ČUDOVITA_1

Foto: @isabellaclaires

To poletje pozabite na umetne trepalnice in močan make up. V trendu je namreč naravni videz, zato z lepotnimi izdelki zgolj poudarite svojo naravno lepoto in zakrijte kakšno nepravilnost. Svoje naravne trepalnice pa boste najhitreje podaljšali in zgostili z uporabo seruma Lux-Factor Eyelash, ki se skriva tudi v kozmetični torbici marsikatere domače in tuje blogerke ter deluje celo na obrveh.

Samo en nanos seruma na dan pripelje dolge trepalnice na plan

Načini, kako do dolgih trepalnic, so različni. Od umetnih trepalnic, njihovega podaljševanja do čudežnih maskar, ki naj bi naše trepalnice preobrazile v prave 'metle'. Toda naravno je vedno lepše kot umetno, zato se raje obrnite k naravi in poiščite izdelek, ki vam bo pomagal brez škodljivih posledic.

Dolge, goste in privihane trepalnice boste v samo 4 tednih dosegli z uporabo 100 % naravnega seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki prav tako pomaga preprečevati lomljenje in izpadanje trepalnic. Že po mesecu dni uporabe lahko dosežete celo do 85 % večji volumen in za kar 25 % podaljšate svoje naravne trepalnice. Učinkovine v serumu za rast trepalnic zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnice vse od korenine naprej, zaradi česar je trepalnica polnejša, lahko zraste dlje kot običajno in je tudi bistveno bolj elastična. Tanek zaščitni sloj, ki se ustvarja ob nanosu seruma za rast trepalnic pa slednje ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Inovativna formula v Lux-Factor serumu za rast trepalnic zaradi specifične molekularne sestave zagotavlja takojšnje delovanje nutritientov in hidracijo za vidne rezultate. Idealna kombinacija učinkovin podpira naravno pH ravnovesje in hrani trepalnico od znotraj, zato so trepalnice ob redni uporabi seruma za rast trepalnic neprimerljivo močnejše, se manj lomijo in tudi manj izpadajo. Poleg številnih pozitivnih lastnosti pa serum Lux-Factor Eyelash prav tako NI testiran na živalih.

Pred in po 4 tednih uporabe seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash:

PREJ_POTEM_LF

Deluje tudi na obrveh 

Ste že slišali za rek, da so obrvi okvir vašega obraza? No, na srečo serum Lux-Factor Eyelash deluje tudi na obrveh, ki pa nimajo le praktične vloge, da ščitijo vaše oči, ampak predstavljajo tudi lepotni ideal, s katerim lahko drastično spremenite svoje obrazne poteze. Serum enostavno nanesite na dele, kjer vam obrvi ne rastejo in po 4 tednih uporabe, bodo tudi le-te bolj goste in poudarjene. 

Maša (blog Glamor) 

»S serumom za rast trepalnic sem se spravila nad nadležno izpadanje. Serum je nemoteč za uporabo in oči, naravna formula pa pomaga trepalnicam in obrvem, da nemoteno rastejo naprej. Nanašati ga je potrebno dvakrat dnevno, jaz sem to naredila zjutraj in zvečer po čiščenju obraza, nad rezultati pa sem navdušena!«

BLOG_GLAMOR

Pred in po dveh 2 tednih uporabe seruma (blog Glamor). 

BLOG_GLAMOR_prej_potem

Največ seruma za vaš denar! 

Serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash (3 ml) lahko zdaj naročite po promocijski ceni s kar 50 % popustom, samo na Lux-Factor.com ali prek brezplačne telefonske številke 01 777 41 07.

Ne zaupate nakupom prek spleta?

Ni problema! Ker je blagovna znamka Lux-Factor tako prepričana o učinkovitosti svojih izdelkov, vam v roku 30 dni od prejetja paketa povrne denar, če z izdelkom ne bi bili zadovoljni.

Vaš prispevek