Zillertal

Veliko več kot le smučanje

Oglasno sporočilo
20. 11. 2017, 07.48
Posodobljeno: 20. 11. 2017, 08.09
Deli članek:

Tudi izven smučarskih stez boste lahko v prvi počitniški regiji v Zillertalu doživeli in odkrili veliko. Sankališča v regiji vas vabijo k zabavnemu sankanju, na očiščenih zimskih pohodniških poteh pa boste lahko na sprehodu uživali v čudoviti zimski pokrajni.

Po razburljivem dnevu na smučarskih stezah vabijo terme doživetij Zillertal celotno družino na sprostitev. Otroke pričakujejo velik bazen doživetij, bazen z valovi, dva tobogana in posebno območje za majhne otroke. Starši lahko v miru uživajo v velikem svetu najrazličnejših savn in se tako popolnoma odklopijo.

Različni dogodki kot so Hochfügen noč, tedensko tekmovanje z mini bobom, ognjemeti ob novem letu, freeride festival Big Mountain Hochfügen, Winzer-Wedel Cup, festival smučarske hrane ali legedarno tekmovanje z vrvjo Hochfügen, pri katerem so smučarji med seboj povezani z vrvjo, bodo zagotovili raznolikost in zabavo v prvi počitniški regiji v Zillertalu!


Ski in - Ski out – Smučarski hit vzhodne Tirolske
TOP letovišča**** tik ob smučiščih
Smučarski hit vzhodne Tirolske s preko 150 kilometri smučarskih stez vabi na različna smučišča ter v ledeniško letovišče z edinstvenimi popusti za družine: otroci do 6 let smučajo brezplačno, 50 % popusta za otroke med 6 in 18 letom. Za otroke ali smučarske začetnike je v smučarski šoli Gradona****s Mountain Resort z brezplačnimi smučišči za začetnike najbolje poskrbljeno. Letovišče leži na nadmorski višini 1.350 metrov nad občino Kals. Za dobro telesno počutje poleg wellnessa skrbi tudi izvrstna kuhinja z domačimi specialitetami. Otroci od 6 do 18 let prejmejo 50 % popusta na prenočitev v sobi skupaj s starši. K enemu prvih naslovov na Tirolskem spada tudi športni hotel Dolomiten Residenz****s Sporthotel Sillian, ki velja za posebej družinam prijazno letovišče neposredno ob smučarski postaji v dolini smučarskega centra Hochpustertal. Gostje lahko izbirajo med junior sobami in premium sobami. Luksuzno hotelsko wellness območje Vitalresidenz Schloss Heinfels vabi s svojimi 3.000 m².

Več najdete TUKAJ.

Zimska čarovnija v Murau - Kreischbergu
Regija Murau - Kreischberg zagotavlja čaroben zimski dopust poln nepozabnih doživetij. Kreischberg nudi zabavo na skupno 42 kilometrih popolno negovanih smučarskih stez. Tako začetniki kot tudi izkušeni smučarji bodo tukaj zagotovo našli svojo najljubšo smučarsko stezo. V popolno oblikovanem zabavnem parku bodo prišli na svoj račun smučarji prostega sloga. V „otroškem svetu“ s čudežno preprogo, otroško vlečnico in potjo z majhnimi valovi, bo najmlajšim smučanje predstavljeno na igriv in privlačen način.
Slikovito mesto Murau je tudi pozimi vredno obiska. Po aktivnem dnevu na smučarskih stezah se boste lahko odpravili na zimsko raziskovalno popotovanje po tem srednjeveškem mestu.
Zasnežena zimska pokrajina v Murau - Kreischbergu vabi k obstanku. Regija je s svojo mrežo poti za tek na smučeh raj za tekače na smučeh. Vodeni pohodi s krplji, turna smučarska hoja, drsanje in sankanje bodo poskrbeli za nepozabne dopustniške trenutke, večeri pa so rezervirani za kulinarično razvajanje.

Kreischberg MidWeek
Užitkov polna smučarska zabava tako za začetnike kot tudi za izkušene smučarje na najbolj trendovskem smučišču Štajerske: Kreischberg navdušuje z 42 kilometri popolno urejenih smučarskih stez!
Za zimski dopust poln nepozabnih doživetij bo poskrbel nov snežni park „Snowpark Kreischberg“ na nadmorski višini 1.900 metrov. V „otroškem svetu“ s čudežno preprogo, otroško vlečnico in potjo z majhnimi valovi, bo najmlajšim smučanje predstavljeno na igriv in privlačen način.
Family Days: brezplačna smučarska vozovnica za otroke do 15 let (ob spremstvu enega od staršev), ki velja od vsaj 2-dnevne smučarske vozovnice naprej, in sicer v terminih med 2. in 23. 12. 2017 ter med 19. 3. in 2. 4. 2018.

Več informacij vas čaka TUKAJ.