Zanimivosti

Kakšno blazino potrebujete, da boste »in«?

Lara Jelen
29. 7. 2017, 10.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Poletne aktivnosti na vodi so letos postale še za odtenek zabavnejše. Navadne napihljive blazine so nadomestili napihljivi flamingi, metulji, krofi, samorogi in kosi pice.

Arhiv časopisa Svet24
Če želite biti v trendu, bo letos izbira blazine še kako pomembna.

Slednje prodajajo skoraj na vsakem koraku, mi pa smo ob tem preverili, kje imajo najugodnejše cene. Nova pogruntavščina zanimivo oblikovanih napihljivih blazin je nadvse privlačna in moramo priznati, da tudi izjemno fotogenična. Da bodo pravi prodajni hit, je bilo slutiti že spomladi, ko so na njih uživali nekateri slavni.

Začela je Sophia Vergara

Video, na katerem skuša v bazenu ukrotiti napihljivega bika, je na svojem družbenem omrežju delila priljubljena hollywoodska igralka kolumbijskih korenin Sophia Vergara. Kmalu zatem so se tudi pri nas pojavile ponudbe za nakup raznih napihljivih blazin v obliki živali in hrane. Bika sicer ni bilo med njimi, je pa postal izredno priljubljen rožnat flamingo. Tega (znamke Intex) v trgovinah Spar po redni ceni prodajajo za 19,99 evra (velikost 142 x 137 x 97 cm). Če bi želeli imeti še večjega, se ponj odpravite v Bauhaus, kjer 136 centimetrov visoke flaminge, ki v dolžino merijo 218, v širino pa 211 centimetrov, prodajajo po 24,95 evra. To je zelo ugodna cena, če vemo, da jih na spletni strani Mimovrste ponujajo po dvakrat višji ceni. Tam so po redni ceni 55,99 evra, trenutno pa jih, v enakih proporcih kot v Bauhausu, prodajajo za 41,99 evra. V primerjavi z Bauhausom imajo precej zasoljeno ceno napihljivih flamingov tudi na spletni strani bazeni24.si, kjer boste zanje odšteli 54,90 evra za kos.

Bi se raje ulegli na sladoled?

Tudi to je mogoče, pa še nekoliko ceneje bo. Medtem ko se cene zabavnih napihljivih blazin (med njimi najdete tudi blazino v obliki krofa in pice) v trgovinah Tuš začnejo pri 14,99 evra, jih kje drugje dobite po ugodnejši ceni. Če ostanemo samo pri blazini Intex v obliki jagodnega sladoleda z mavričnim posipom, vam lahko prišepnemo, da je mogoče slednjo na spletni strani Bazeni24.si kupiti za 8,90 evra, v Merkurju pa je še cenejša, in sicer stane 7,19 evra.