Zanimivosti

Raj za ljubitelje tehnologije

xy
2. 6. 2017, 14.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Pionirsko podjetje na področju informacijske tehnologije je ponovno stopilo korak naprej v zagotavljanju najboljše nakupovalne izkušnje.

Na odprtju novega Microsoftovega oddelka so bili gostje navdušeni nad zanimivo predstavitvijo novosti s področja Windows 10 Creators nadgradnje. Prepričali so jih predvsem vrhunske naprave ter VR očala Oculus Rift, ki so jih popeljala v fascinantni svet virtualne resničnosti. V prvi Windows coni so na enem mestu zbrani različni modeli Windows naprav, ki jih lahko preizkusite, od klasičnih prenosnikov za osnovno delo, do bolj zahtevnih računalnikov z zaslonom na dotik, pisalom za ustvarjanje in pisanje, ter vrhunskih naprav za strastne igričarje.

''Veseli me, da se je Microsoft v sodelovanju z Big Bangom odločil za to odlično investicijo in ustvaril najboljšo nakupovalno izkušnjo v Sloveniji. Lahko bi rekel, da je ta Windows cona najboljša v Evropi, saj sem med potovanjem po različnih državah videl že veliko trgovin in je ta v Big Bangu res ena najboljših. Na enem mestu so namreč zbrane najboljše naprave, vrhunska storitev in svetovanje izkušenih prodajalcev iz Big Banga. Zato sem zelo vesel, da sem danes del praznovanja tukaj v Sloveniji,'' je ob odprtju povedal Etienne Jacques, direktor prodaje Central and Eastern Europe iz Microsofta.

Vedran Šolaja, vodja marketinga produktne skupine Windows iz Microsofta, pa je podal nekaj nasvetov o izboru vrhunskih Windows naprav: ''Vsem posameznikom priporočam, da v novi Windows coni na lastno pest preizkusijo različne modele Windows naprav, da se z njimi igrajo, se jih dotaknejo in tako resnično izkusijo novo nakupovalno izkušnjo. Spoznajte se z napravami in tako boste lahko naredili najboljšo nakupno odločitev. Poleg Microsoftovih teženj, da ustvarijo najboljšo nakupovalno izkušnjo gre velika zahvala tudi Big Bangu, ki je vse to omogočil.''