Zanimivosti

Dogodek, kot ga še ni bilo!

Alma Glumac
24. 5. 2017, 16.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Vsi ljubitelji dobre glasbe in najboljše zabave rezervirajte si petek 2. junija 2017 ob 16. uri. Dobimo se na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani! Za nepozabno zabavo bo poskrbelo kar enajst glasbenikov, poleg vrhunske glasbe pa sigurno ne boste ostali lačni. Tega seveda ne smete zamuditi!

Ob nakupu vstopnice ne pozabite priti že med 16. in 20. uro, saj boste lahko na prostoru All you can eat neomejeno preizkušali mamljive dobrote z žara.

Ob vroči kulinarični ponudbi in obilici hladne pijače se bomo družili ob zabavnih družabnih igrah. Potekal bo pravi »Roštilj fight«, kjer bosta Klemen Bunderla in Jure Godler začinila dogajanje ob velikem gladiatorskem ringu v katerem vsak igralec uporablja penaste palice, s katerimi se bojuje za obstanek in svojo zmago. Sedaj imate priložnost, da vidite pravi dvoboj!

Pridite, zabavno bo, saj smo za vas pripravili različne družabne igre. Lahko se boste vživeli v pravega ameriškega kavboja in preizkusili mehanskega bika, ki je primeren tako za odrasle kot za otroke. Mehanski bik vedno omogoča zabavo za gledalce, predvsem pa tiste, ki se preizkusijo v jahanju.

Pri nas zvezde – znane medijske osebnosti ne bodo plesale, ampak pekle dobrote z žara in se z nami zabavale v Aktualovem pozdravu poletju ob glasbi enajstih vrhunskih glasbenih izvajalcev. Zabavali vas bodo Nina Donelli, Djomla KS, Bojan Ristić & Brass Band, Davor Borno, skupina Tequila, Ines Erbus, Petkova Pumpa, Saša Lendero, Aktualova Galama, Mambo Kings in Jasmin Stavros! 

Ne zamudite! Vstopnice so na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih. Na dan dogodka bodo dražje, zato pohitite in si svojo zagotovite že danes!