Zanimivosti

Izbira zmagovalca Europarkove sanjske poroke že v rokah javnosti

Oglasno sporočilo
20. 2. 2017, 15.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V ponedeljek, 20.2., se je pričel prvi teden glasovanja za finalne pare Europarkove sanjske poroke, ki so se javnosti predstavili na valentinovo. Prav enemu izmed njih bo Europark 13.5.2017 pripravil nepozaben veliki dan, odločitev o zmagovalnem paru pa je preko glasovanja na www.sanjskaporoka.europark.si zdaj v rokah javnosti. Vsak teden bo namreč izpadel par, ki bo prejel najmanj glasov in tako bomo vsak teden bližje zmagovalnima zaljubljencema, ki bosta razglašena 20.3.2017.

Spoznajte zaljubljene finaliste

Ines Ferčič in Daniel Cigula sta se spoznala v pustnem šotoru na Ptuju, bila je ljubezen na prvi pogled. Zdaj razmišljata že tudi o naraščaju, zato pravita, da trenutek za poroko ne bi mogel biti boljši.

Samanta Posilović in Jurij Korbar sta skupaj delala v tovarni in med njima je preskočila iskrica. Zaročila sta se na grškem otoku, rada imata izzive, pravita pa, da je na prvem mestu vedno njuna ljubezen.

Ingrid Čuš in Aleksander Ščavničar sta se spoznala na nekoliko bolj nenavadnem mestu: na zlati maši za župnika. Sta srečna starša dveh sinov, Aleksander pa je prijavnico za Europarkovo sanjsko poroko izpolnil sam, kot presenečenje za njegovo Ingrid.

Natalija Bodner in Gregor Šipek sta kar 17 let živela le en kilometer oddaljena drug od drugega, preden sta se spoznala preko družbenega omrežja Facebook. Zaročila sta se, ko sta krstila svojo hči, trenutno pa gradita tudi nov dom.

Tadeja Ornik in Boris Grubar sta se spoznala med študijem, ko sta oba tudi delala na pošti. Med drugim ju združuje ljubezen do slovenskih gora. Začetek njune zveze se začne s posebnim dnem, 29. februarjem – prav taka pa je bila tudi številka študentske sobe, v kateri sta preživela 2 leti zveze.

V Europarku so se na valentinovo predstavili finalisti Europarkove sanjske poroke.


Pare lahko bolje spoznate tudi na www.sanjskaporoka.europark.si ter glasujete za svoja favorita.

Žirija in 5 finalnih parov Europarkove sanjske poroke

Odločitev ni bila lahka 

Pet finalnih parov, med katerimi zdaj izbira javnost, je izbrala žirija v sestavi priljubljenega Dejana Zavca, psihoterapevtke dr. Veronike Podgoršek, stilistke in koreografinje Ane Žvorc ter center managerke Europarka Simone Mandl. »Imeli smo res težko delo, saj so bili vsi izjemno simpatični, predvsem pa je bilo čutiti ljubezen, ki jo imajo drug do drugega. Resnično prav vsem želimo, da bi to ljubezen znali ohranjati še naprej,« je povedala Simona Mandl, center managerka Europarka, v katerem bo 10.3.2017 pestro tudi na že tradicionalni modni reviji.