Moč znamenj

Angelska števila nam kažejo pravo pot

sn
14. 11. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kako bi opisali angelska števila? Zelo jasno: to so znaki naših angelov varuhov, ki so nam jih poslali, da bomo lažje razumeli sporočilo.

Dreamstime
Moč številskih znamenj ljudem, ki verujejo v angele, vsak dan vliva pogum in upanje.

Ozrite se okrog sebe in presenečeni boste, kje vse so števila.

Nekateri angelska števila opisujejo tudi kot eno od znamenj Božjega vodstva (poleg občutkov, videnj in podobnega), ki nas pozitivno in zdravo usmerja.

Verjetno se nam je že vsem zgodilo, da smo v nekem obdobju večkrat zagledali isti niz števil. Navsezadnje je prav številska znamenja mogoče opaziti vsepovsod. Najpogosteje jih vidimo na registrskih tablicah, urah, v telefonskih številkah, na računih … In ko ponavljajoče se številke spet opazite, se je dobro vprašati, kaj pomenijo. Nekaj razlag smo zbrali tudi mi in vam jih predstavljamo kot napotke od »zgoraj«, da bo lepše tu »spodaj«.

Niz števil 11, 111, 1111

Preveč hitite, vaše misli in ideje so kot instant program. S ponosom pomislite, kaj vse ste že ustvarili, in dajte svojim idejam prosto pot. Odmislite ovire in strahove, pred vami je svetla pot.

Niz števil 22, 222, 2222

Naj vas vera ne zapusti. Svoje seme želja ste posadili in zdaj je čas, da ga negujete ter se mu posvečate z vsem dobrim. Tudi če rezultati še niso vidni – vlaganje energije v svoje sanje se vedno obrestuje.

Niz števil 33, 333, 333

Gre za simbol božje trojice, torej imate v danem trenutku posebno božansko zaščito, pomoč in vodstvo. Trojke so tudi jasen znak, da ste že na poti duhovnega razvoja. Pogosto ob številu 3 vidimo belega goloba, na sliki ali v živo.

Niz števil 44, 444, 4444

Kaj pa niz 00, 000, 0000?

Vse je neskončno dovršeno, vse je nič in nič je vse, naš krog nima ne začetka ne konca, pomoč za uresničitev srčnih želja je ves čas na poti. 

Pogosto številčni niz opazimo, kadar smo v stiski. Sporoča nam, da je vse v redu in da bodo naše želje in molitve slišane in uslišane. Pomoč je vsekakor že na poti do vas.

Niz števil 55, 555, 555

Prehajate skozi velike življenjske spremembe. Četudi se vam morda zdi, da se obetajo slabi časi, samo zaupajte, da je sprememba potrebna in bo v vseh pogledih poskrbljeno, da se uresniči. Morda celo z nepričakovanih prilivom denarja.

Niz števil 66, 666, 6666

Šestica se vedno nanaša na materialne stvari, denar, lahko bi rekli na stalne »zemeljske težave«, ki pa niso vredne tolikšne skrbi in morda celo neprespanih noči. Sporočilo: mislite na kaj lepega, ozrite se okrog sebe in opazite v vsem kaj dobrega.

Niz števil 77, 777, 7777

Gre za nadvse srečno število. Šepeta vam, da ste na pravi življenjski poti in da le vztrajajte na njej. Spremlja nas pogosteje kot druga števila: teden ima 7 dni, telo ima 7 energijskih centrov …

Niz števil 88, 888, 8888

Pomen je jasen: neskončnost. Naj gre za neskončno ljubezen, dobroto, energijo … Vesolje vam je vse to namenilo. Neskončno obilje je že čisto blizu.

Niz števil 99, 999, 999

Devetka se pojavlja najbolj poredko. Označuje zaključek ciklusa ali jasneje povedano: neko poglavje v vašem življenju se dokončno zapira. Navodilo: veselo naprej proti novim dogodivščinam.