Popravki

FOTO: Melania priznala, da si je privoščila popravke

T.L.
29. 7. 2016, 09.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Pripravlja novo vsebino za spletno stran. Zanimivo bo videti, ali bo kljub že davno dokazanim trditvam, da ima le srednješolsko izobrazbo, še naprej trdila, da ima diplomo, čeprav je nima.

Reuters
Melania in Donald.

Potem ko je Melania Trump povzročila pravi mali škandal z govorom o svojem možu Donaldom Trumpu na nacionalni konvenciji republikanske stranke, med katerim si je "pomagala" z izjavami Michelle Obama, je izginila iz javnosti. 

Zdaj pa je znova v središču pozornosti. Ameriški mediji pred vročico volitev veliko pišejo tudi o Melanijini izobrazbi. Na njeni osebni spletni strani je imela namreč vrsto let navedene lažne podatke, da ima diplomo z ljubljanske fakultete. O tem se je v slovenskih medijih že pred leti veliko pisalo, zdaj pa je "zgodba" postala zanimiva tudi za Američane.

Melania ima formalno le srednješolsko izobrazbo, da pa bi milijarderjeva žena v javnosti delovala bolj učena, pa so nekdanji manekenki najverjetneje svetovali, da malce "prilagodi" resnico. Donald se je vrsto let zaman trudil, da bi ga kot politika ljudje jemali resno, in najverjetneje z Melanio nista računala, da bi lahko laž o njeni izobrazbi kdaj škodila njegovim političnim ambicijam.

www.trump.com
Melanijina spletna stran ne deluje.

Ali bo laž škodila Donaldovim možnostim za izvolitev, je težko napovedati. Glede na vse, kar je milijarder že pripravil v bitki za Belo hišo, pa mu ni nič škodovalo, najverjetneje tudi Melanijina laž ne bo povzročila večje škode.

Po več letih Melanija umaknila podatke s spletne strani

Se pa je z Melanijino spletno stranjo zdaj "nekaj zgodilo": spletna stran Melanie Trump ni več aktivna, do njenega življenjepisa (kjer so sporne navedbe o njeni doseženi izobrazbi) ni več mogoče priti.  

Če danes obiščete Melanijino spletno stran, vas pričaka obvestilo, da je spletna stran zelo obiskana in da stran obiščite kasneje. Se pa je na twitterju oglasila Melanija, ki trdi, da je bila spletna stran umaknjena, ker ne odraža več njenih poslovnih in poklicnih interesov. O izobrazbi pa, pričakovano, Melanija ni zapisala niti besede. Vsekakor bo zanimivo preveriti, kaj bo zapisano v "novem", predsedniški kampanji prilagojenem Melanijinem življenjepisu ...