najnakupi.si

NAGRADNA IGRA: Priigraj si hit poletja!

R.T.
29. 7. 2016, 09.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Poletje je čas za zabavo, brezskrbno uživanje in, zakaj pa ne, tudi surfanje po spletu. Kar predstavljajte si, da ležite v hladni senci, srkate osvežilno pijačo in izbirate med mnogimi izdelki, ki vam jih ponuja spletna trgovina www.najnakupi.si … In ker to počnete, vas bomo mi nagradili! Ja, prav ste razumeli!

Blazina ComzyBag

Spletna trgovina www.najnakupi.si je odprla svoja virtualna vrata letos poleti. Najnakupi.si ponuja paleto raznoraznih izdelkov in to za vse starosti. V trgovini www.najnakupi.si stavijo na kvalitetne in inovativne izdelke. Med najbolj priljubljenimi so revolucionarni izdelki za vaše zdravje – Dr. Ho, inovativni kozmetični proizvodi, kot je na primer gel Celloderm, izdelki za osebno nego, kot je edinstveni Slimmies, revolucionarni izdelki, kot so spreji iz linije Vitatonics. Spletna trgovina najnakupi.si pa redno polni svoje virtualne poličke z novimi izdelki in prav zato je njen moto: www.najnakupi.si, vsak dan nekaj novega!

Ekipa spletne trgovine www.najnakupi.si je samo za vas pripravila enkratno nagradno igro! Z nekaj sreče si lahko priigrate hit letošnjega poletja – Revolucionarno blazino, ki se z zrakom napolni v nekaj trenutkih – edinstveno ComzyBag!

Kaj morate storiti, da boste letošnje poletje uživali v udobju ComzyBag-a?

1. Všečkate Facebook profil spletne strani www.najnajkupi.si 
2. Delite objavo o nagradni igri z vašimi prijatelji 
3. V komentar pod objavo pa pripišete, kateri izdelek spletne strani www.najnakupi.si vam je najbolj všeč.

Med vsemi deljenimi objavami bomo vsak teden izžrebali srečnico ali srečneža, ki bo prejel hit letošnjega poletja – originalno napihljivo blazino ComzyBag! 

Torej, hitro kliknite na www.najnakupi.si, poiščite izdelek, ki vam je najbolj všeč in naj se igra začne!