Zanimivosti

Triatlonski izziv za podjetja

uk
11. 6. 2016, 16.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Koroški tiskani medijski gigant Kleine Zeitung vsako leto zadnji ali predzadnji junijski četrtek v Celovcu priredi poseben dogodek – triatlonski izziv za podjetja oziroma Company Challenge triatlon

Mnogi izkoristijo to za druženje oziroma tako imenovani team building.
Treba je preplavati 380 metrov, prekolesariti 20 kilometrov in preteči 4,2 kilometra. 

Tri dni pred velikim dogodkom, ki bo v nedeljo, 26. junija, ko bo v Celovcu na sporedu prestižni Ironman s 3000 udeleženci, predstavniki velikih in malih podjetij z vsega sveta in tudi iz Slovenije, lahko tako pokažejo svoje znanje v plavanju, kolesarjenju ali teku. 

Zabava 

Gre bol ali manj za rekreativni dogodek, ki se ga v zadnjih letih udeležuje tudi vse več slovenskih podjetij, veliko jih je udeležbo v četrtek, 23. junija, že potrdilo. Mnogi izkoristijo to za druženje oziroma tako imenovani team building, saj združuje prijetno s koristnim, poleg tega mnogi to izkoristijo tudi za družinski izlet na lepo obalo Vrbskega jezera.

Za vse starosti 

Tekmovalne razdalje so primerne za vse vrste starosti in pripravljenosti udeležencev, saj je treba preplavati 380 metrov, prekolesariti 20 kilometrov in preteči 4,2 kilometra. To lahko kot predstavnik podjetja storite posamično ali pa v vse bolj priljubljenih štafetah (tudi v mešani udeležbi žensk in moških), ko en tekmovalec plava, drugi kolesari, tretji pa teče.