Princesa Charlotte

Princeskin prvi rojstni dan

mv
4. 5. 2016, 22.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V ponedeljek je svoj prvi rojstni dan praznovala britanska princeska Charlotte. Britanski dvor je pred tem objavil nekaj fotografij prikupne malčice, ki niso delo profesionalnega fotografa, ampak kar njene mame vojvodinje Catherine.

twitter
Mala Charlotte je prvi rojstni dan praznovala v krogu svoje družine.

Posnetki prikupne princeske, ki je nedvomno podobna tako mami kot očetu, so nastali prejšnji mesec v kraljevi rezidenci v Norfolku, kjer William in Kate z otrokoma preživita največ časa. Princeska je med igro pozirala v dveh različnih oblekicah in raznežila vse, ki so fotografije videli. »William in Kate sta vesela, da lahko z vami delita te družinske trenutke. Upamo, da bodo v teh čudovitih fotografijah vsi uživali tako kot mi,« je na twitterju zapisal britanski dvor. 

twitter
Malčica je podobna obema staršema.

Trudita se, da bi otroka odraščala v zasebnosti 

Kraljevi par se sicer močno trudi, da bi ohranil zasebnost svojih dveh malčkov, poleg enoletne Charlotte imata namreč še sina Georgea, ki bo julija dopolnil tri leta. Tako v javnosti razen fotografij, ki jih objavi britanski dvor, ni veliko fotografij prikupnih malčkov. Zaščitniška starša namreč ne želita ponoviti tragične zgodbe Williamove mame princese Diane, ki je medijsko izpostavljenost plačala z življenjem, kraljica pa podpira njuno odločitev. Vseeno se paparaci na vso moč trudijo, da bi v svoje objektive ujeli kraljeva potomca, saj je njuna priljubljenost iz meseca v mesec večja. Glede na njune prikupne fotografije ni težko razumeti, zakaj.

twitter
Princeska kot po tekočem traku osvaja srca ljudi po vsem svetu.